• 09-01-2018
  • Nieuws
  • < 1 minuut leestijd

Met ingang van 2018 heeft Merk-Echt (Breda) de merkenportefeuille die door Lawton Brands (Breda, Rotterdam) voor merkhouders werd beheerd, overgenomen. Dit betekent dat Merk-Echt de nieuwe gemachtigde zal worden van deze merkhouders, waarvan deze merkhouders inmiddels op de hoogte zijn gesteld.

Groeiambitie

Voor Merk-Echt past de overname naadloos bij haar groeiambitie en – zeker zo veelbetekenend – bij het streven om binnen het vakgebied van merkregistratie en merkbewaking voortdurend nieuwe, aanvullende specialistische diensten te ontwikkelen. Voor de merkhouders betekent dit dat zij verzekerd zijn van uitgebreide expertise, hoge kwaliteit van dienstverlening en continuïteit.

Tevreden klantenkring

Merk-Echt heeft in 20 jaar tijd haar naam gevestigd met een uiterst tevreden klantenkring. Vele bekende merken zoals Max Verstappen, Omoda, Trendhopper, Girav, Greenwheels en Quooker en nog vele duizenden merken van trotse ondernemers worden door de persoonlijke merkbewakers van Merk-Echt nationaal en internationaal geregistreerd, bewaakt en gehandhaafd.

In 2017 is Merk-Echt door World Trademark Review uitgeroepen tot #3 Merkenbureau van de Benelux. Het bedrijf is inmiddels hard op weg om de nummer 1 van Nederland te worden. In de afgelopen 4 jaar is Merk-Echt gegroeid van 11 naar 22 personeelsleden en is de productie (Throughput) bijna verdrievoudigd.

Gerelateerde blogs

Tot €1.000 subsidie op je nieuwe merkregistratie

Tot €1.000 cashback op je nieuwe merkregistratie

Lees meer
Merk-Echt is genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Merk-Echt is genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Lees meer
Grolsch en Lidl laten na jaren procederen Kornuit VS Kordaat conflict voor wat het is

Grolsch en Lidl laten na jaren procederen Kornuit VS Kordaat conflict voor wat het is

Lees meer