Flexibele betaling

Is een merkregistratie momenteel te prijzig voor je? Om het toegankelijker te maken je ‘Brand Power’ te beschermen, lanceerde Merk-Echt op 1 februari haar nieuwe label: Brndpwr. Bij Brndpwr betaal je voor een klein bedrag de merkregistratie per maand. En bepaal zelf de aantal betaaltermijnen: 12, 24 of 36 maanden. Na een paar korte vragen gaan wij direct aan de slag. Regel nu online je merkregistratie of plan een afspraak in!

In 1 minuut uitgelegd hoe Brndpwr werkt 

Hoe werkt het?

Zet ons aan het werk

Zet ons aan het werk

Tijdsduur: 3 minuten
Je bent maar een paar minuten kwijt om alle informatie door te geven die wij nodig hebben om jouw merk te registreren.

Shark Check (optioneel)

Shark Check (optioneel)

Tijdsduur: 24 uur
Met een Shark Check controleren wij of jouw merk geen verwarring veroorzaakt voor bestaande merkregistraties. En of zij succesvol bezwaar kunnen maken tegen jouw merkregistratie.

Registratie merk

Registratie merk

Tijdsduur: 1 uur
Wij controleren of je merk niet beschrijvend is, adviseren over je logo en registreren het merk zo volledig mogelijk. En bij ons geldt: niet goed=geld terug!

Beoordeling overheid en bezwaren periode

Beoordeling en bezwaren

Tijdsduur: 3 – 6 maanden
In de Benelux duurt dit traject 3 maanden en in de EU 6 maanden. Met een Shark Check weet je al wat de kans van slagen is op een officiële registratie. Als je merk is geregistreerd kun je aan de slag. Let’s go!

Waarom jij voor Brndpwr moet kiezen?

Check eenvoudig in het overzicht hieronder waarom je voor Brndpwr moet kiezen.

✓ Flexibele betaling
✓ Binnen 3 minuten aangevraagd, binnen 1 uur geregistreerd
✓ Een paar korte vragen en wij regelen de rest
✓ Niet goed = geld terug
✓ 100% registratie garantie

Veelgestelde vragen over merkregistratie op afbetaling

 • Waarom heb ik een merkregistratie nodig?

  • Bescherming tegen merkinbreuk: met een merkregistratie kun je anderen verbieden om je merk te gebruiken zonder jouw toestemming. 
  • Rechtsbescherming: een merkregistratie geeft je het recht om juridische stappen te ondernemen tegen personen of bedrijven die inbreuk maken op jouw merk.
  • Handelswaarde: een merkregistratie verhoogt de handelswaarde van jouw bedrijf.
  • Marketingvoordeel: klanten beschouwen jouw merk als betrouwbaarder en professioneler, waardoor ze meer geneigd zijn om producten of diensten te kopen.
  • Een eigen merk verkopen op Amazon of Bol.com kan niet zonder merkregistratie.
 • Weten wat het risico is als ik zelf mijn merk aanvraag?

  • Gebrek aan kennis en expertise: het aanvragen van een merkregistratie is een juridisch proces dat vaak ingewikkeld is. Als je niet bekend bent met het proces, kan het zijn dat je belangrijke details over het hoofd ziet, wat kan leiden tot vertragingen of zelfs afwijzing van je aanvraag.
  • Conflict met bestaande merken: Als je merk in conflict komt met een bestaand merk, kan dit leiden tot juridische procedures en extra kosten. 
  • Verlies van merkbescherming: als je de merkregistratie niet correct aanvraagt, dan is het mogelijk dat je merk niet volledig wordt beschermd. Dit kan leiden tot het gebruik van je merk door anderen zonder dat je daar juridische stappen tegen kunt ondernemen.
  • Verlies van geld en tijd: als je merkregistratie niet succesvol is, bestaat de kans dat je je gehele voorraad moet vernietigen.
 • Weten wat merkregistratie op afbetaling betekent?

  Merkregistratie op afbetaling betekent dat je een merkregistratie kunt aanvragen en betalen in termijnen. Dit is handig als je niet in staat bent om het volledige bedrag in één keer te betalen, maar wel het alleenrecht wilt hebben op je merk.

 • Weten wat brndpwr voor mij doet?

  Brndpwr neemt het traject van het registreren van jouw merk helemaal uit handen. Jij hoeft alleen maar een paar korte vragen te beantwoorden, daarna gaan wij voor je aan de slag. Je hebt er dan geen omkijken meer naar. En dat voor een laag bedrag per maand.

  Je bent verzekerd van 100% registratiegarantie. Aangezien we al 25 jaar bestaan, weten we waar we het over hebben.

 • Weten hoe lang het duurt voordat mijn merk geregistreerd is?

  Het registratietraject duurt in de Benelux 3 maanden en in de EU 6 maanden. Dit project kan helaas niet worden versneld.

Heb je aanvullende vragen over een merkregistratie op afbetaling?

Start eenvoudig een aanvraag of neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected], 085-0770033 of plan een afspraak in met Job.

Breda merkenbureau Merk-Echt Job van Mierlo