• 29-10-2020
  • Nieuws
  • 2 minuten leestijd

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over innovatief ondernemerschap beschikken, komen in aanmerking. Dit jaar behoort Merk-Echt tot 1 van de 772 genomineerden.

Patrick Hoefsmit, Algemeen Directeur van Merk-Echt: “Supertrots dat we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Dat is weer een bevestiging voor het team dat we echt goed bezig zijn.”  

Groei Merk-Echt

Inmiddels zijn we het bureau dat de meeste merkregistraties van de Benelux doet en in Europa staan we momenteel op de zesde plaats. Deze groei is echter niet het doel maar het gevolg van de manier waarop wij trachten rechtvaardigheid voor ondernemers te bereiken. Daar gaat het ons echt om.

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse bedrijven die in de voorgaande drie jaar onafgebroken minimaal 20% omzetgroei hebben gerealiseerd. Naast omzetgroei worden ook de groei van het personeel en de winstmarge meegenomen in de overwegingen. De uitreiking vindt 19 november online plaats.

Over Merk-Echt

Merk-Echt doet er veel aan om te bereiken dat iedere ondernemer zijn merk wil beschermen. De meeste ondernemers denken helaas nog steeds dat een inschrijving bij de KvK volstaat, maar om een merk juridisch te beschermen is een merkregistratie essentieel.

Merk-Echt verzorgt registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van meer dan 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van voornamelijk Nederlandse ondernemers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Wij doen dat op een zodanige manier dat ondernemers de meerwaarde van het hebben en handhaven van hun merkrechten als zeer waardevol ervaren. 

Zo waardevol zelfs dat ze collega ondernemers naar ons toe sturen. Wij dragen als merkbewakers ook graag zorg voor jouw merk. Neem contact op via [email protected] of telefonisch via 076-5148403. 

Gerelateerde blogs

Pas op met namaakproducten; een gewaarschuwd mens telt voor twee

Pas op met namaakproducten; een gewaarschuwd mens telt voor twee

Lees meer
Het oh zo gewilde blauwe vinkje op je social media pagina 2

Het oh zo gewilde blauwe vinkje op je social media pagina

Lees meer
Fit blijven tijdens de corona crisis

Fit blijven tijdens de corona crisis

Lees meer