Je kunt nooit met 100% zekerheid zeggen of je merkaanvraag geaccepteerd wordt. Zo wordt slechts 90% van de aanvragen bij het BBIE geaccepteerd. Aanvragen via Merk-Echt slagen in 99,9% van de gevallen, zowel bij het BBIE als bij het EUIPO. Wij hebben dan ook een groot vertrouwen in de kwaliteit van onze service en geven je 100% registratiegarantie voor jouw merkaanvraag, onder de onderstaande voorwaarden.

Registratiegarantie voor merkaanvragen binnen de Benelux (BBIE) en EU (EUIPO)

Het kan voorkomen dat jouw merkaanvraag voorlopig wordt geweigerd door de overheidsinstantie die hierover gaat (de BBIE of EUIPO). Hebben wij je vooraf niet op de hoogte gebracht van het risico daarop? Dan kun je aanspraak maken op onze registratiegarantie.

Je kunt een keuze maken uit één van onderstaande opties:

  1. Wij geven je het geldbedrag terug dat je aan ons hebt betaald voor de merkaanvraag;
    OF
  2. Wij verrichten kosteloos één nieuwe merkaanvraag in dezelfde regio en voor dezelfde activiteiten;
    OF
  3. Wij stellen kosteloos een bezwaarschrift op tegen deze voorlopige weigering door het BBIE of het EUIPO;

Start met een gratis naamsonderzoek

Vraag vandaag nog een gratis naamsonderzoek aan en ontvang geheel vrijblijvend een risicoanalyse met juridisch advies én een offerte. Zo krijg je antwoord op de vraag of jouw bedrijfs- of productnaam (nog) als merk kan worden geregistreerd en wat, als je daarvoor zou kiezen, de kosten hiervoor zouden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Klik de landen/regio aan die je wilt laten onderzoeken
Alleen ‘handel’ of ‘lifestyle’ is niet voldoende. We nemen dan telefonisch contact met je op, zodat we de beschikbaarheid van je merknaam alsnog kunnen onderzoeken.
Naam*
Merk-Echt respecteert je privacy en we nemen contact met je op voor aanvullende vragen of voor jou relevante informatie, producten, diensten en aanbiedingen. Je kunt je altijd afmelden.
Adviseurs bekijken merkregistratie internationaal

‘Niet Goed, Geld Terug!’

Merk-Echt is het enige merkenbureau met een ‘Niet Goed, Geld Terug’ garantie. Is jouw merkaanvraag niet gelukt? Dan krijg je jouw geld terug.