• 23-10-2023
  • Nieuws
  • 2 minuten leestijd

Dit jaar hebben we opnieuw de eer om genomineerd te zijn voor de FD Gazellen in de categorie middelgroot. Dit betekent dat Merk-Echt tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoort, een prestatie waar we zeer trots op zijn. Het is bijzonder dat we deze prestigieuze nominatie nu al voor het vierde jaar op rij hebben weten te bemachtigen. En dat ook nog eens in het jaar dat we 25 jaar bestaan!

De FD Gazellen behoren tot de meest gerenommeerde onderscheidingen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Alleen bedrijven die niet alleen een bovengemiddelde omzetgroei laten zien, maar tevens groei in personeelsbestand en winstgevendheid realiseren, worden gekwalificeerd. 

20ste editie FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert dit jaar voor de twintigste keer de FD Gazellen. Bij de feestelijke uitreiking op 23 november zullen de snelst groeiende bedrijven per regio bekend worden gemaakt. Deze bedrijven zullen worden geëerd met de Gouden, Zilveren en Bronzen FD Gazellen Awards, verdeeld over drie omzetcategorieën: klein (tot €2 miljoen in het basisjaar 2019), middelgroot (€2 miljoen tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Onderscheidend merkenbureau

Maar wat maakt ons als merkenbureau dan onderscheidend?

  • De snelheid
  • Eén persoonlijk contactpunt en informeel contact
  • No-nonse dienstverlening. Op juridisch geneuzel zal je ons niet betrappen: we communiceren in begrijpelijke, transparante taal en geven je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.
  • Een onderscheidende prijs-kwaliteit verhouding
    Bij ons gaat niet meteen ‘de teller’ lopen.We denken met je mee en voorzien je – in principe kosteloos – van een eerlijk en gedegen advies.

Met een team van 42 ervaren juridische experts, ondersteunt Merk-Echt meer dan 15.000 ondernemers bij de registratie, monitoring en beheer van hun merken. Hierdoor hebben we ons inmiddels gevestigd als een toonaangevend merkenbureau in Nederland.

Bekijk hieronder een interview met oprichter Patrick Hoefsmit

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Gerelateerde blogs

Merk-Echt registreert jouw merk in het merkenregister

Merk-Echt jouw merkgemachtigde maken: dit zijn de voordelen

Lees meer
Merk-Echt introduceert haar nieuwe label Brndpwr 1

Merk-Echt lanceert haar nieuwe label Brndpwr

Lees meer
25 jaar Merk-Echt, zó gaan we dat vieren

25 jaar Merk-Echt, zó gaan we dat vieren

Lees meer