Openstaande vacatures

Juridisch medewerker / Paralegal 1

Juridisch medewerker / Paralegal

Lees meer
Senior Paralegal Intellectueel Eigendom (IE)

Senior jurist intellectueel eigendom

Lees meer

Op de werkvloer

Merk-Echt is allesbehalve een stijf en afstandelijk bureau. De sfeer op de werkvloer is informeel en energiek. Er is altijd ruimte voor initiatief, graag zelfs! De karakters in ons team zijn heel divers. Maar onze mensen hebben hun open houding en goede ‘people skills’ gemeen. We zoeken elkaar met regelmaat op voor overleg of advies. Want alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Niet onbelangrijk: de koffie is lekker en er wordt genoeg gelachen. Een borrel op vrijdag en met regelmaat samen wat gezelligs doen en even ‘los’ komen van werk hoort er hier echt bij.

merken-geregistreerd-zorg-er-dan-voor-dat-je-dit-jaarlijks-checkt

Heb je vragen over werken bij Merk-Echt?

Of over een van onze vacatures?

Neem contact op met Priscilla
Breda merkenbureau Merk-Echt Priscilla Smits
Werken bij 8

Opening kantoor Amsterdam

In oktober 2021 opende Merk-Echt een tweede kantoor in Amsterdam aan de Singel 121 A. Het kantoor is slechts 800 meter lopen van het centraal station en biedt plaats aan acht tot tien mensen.

Wat we belangrijk vinden

Werken bij 11

Rechtvaardig

Merk-Echt is oprecht betrokken, denkt altijd actief mee en neemt de klant zoveel mogelijk uit handen. Iedere ondernemer verdient het om origineel te kunnen zijn én blijven. Dát is rechtvaardigheid en daar zetten wij ons iedere dag opnieuw voor in. We adviseren bij het nemen van risico’s, handhaven de Intellectuele Eigendomsrechten en beschermen de goede naam van de klant.

Werken bij 10

Echt

Merk-Echt is eerlijk, betrouwbaar, deskundig en loyaal. We zijn er voor de echte ondernemers die zich onderscheiden in hun originaliteit en aan hun reputatie willen bouwen. Dat doen we zorgvuldig, maar altijd ‘hands on’, creatief en oplossingsgericht. En, niet onbelangrijk: in begrijpelijke taal. We werken met korte, persoonlijke lijnen en begrijpen dat het werk van deze ondernemers niet stopt na 17.00 uur.

Werken bij 12

Duidelijk

Merk-Echt is altijd transparant en eerlijk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo behoeden we de klant voor valkuilen en zinloze investeringen. Transparantie betekent ook: geen verborgen kosten, goed inzicht in de risico’s, waar mogelijk een niet-goed-geld-terug beleid en het voortdurend monitoren van onze efficiency en resultaten (per persoon en per groep).

Onze teams

merkenbureau Merk-Echt Merken en modellen adviseurs

Adviseurs merken en modellen

Vanaf het indienen van de merkaanvraag tot en met de ontvangst van jouw betaling: dit team zorgt voor de randvoorwaarden om jouw merkregistratie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Ze lichten de onderzoeksresultaten en merkadviezen altijd op begrijpelijke wijze aan je toe. Ook onderhoudt dit team relaties met bestaande klanten én bouwt het aan nieuwe relaties.

Tarieven Onderzoek merk 7

Paralegals

De paralegals zijn verantwoordelijk voor de merkbewaking en de merkbewakingsberichten. Ook wanneer de naam of het adres van de merkhouder moet worden gewijzigd, zullen zij dit verzorgen. Voor (inter)nationale aanvragen onderhoudt dit team ook het contact met de betreffende agent, overal ter wereld. Ook ondersteunen de paralegals de Merk-Echt juristen met verschillende administratieve werkzaamheden.

Merk bescherming

Juristen

Onze ‘merkgemachtigden’ zijn verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van ons merkonderzoek, de merkregistratie én de merkbewaking. Zij houden zich onder andere bezig met merkonderzoek, het opstellen van juridische product- en dienstomschrijvingen, het indienen van Benelux merken, EU merken en internationale merken, en nog veel meer.

Werken bij 6

Marketing

Het marketing team bestaat uit 3 enthousiaste dames. Hoe bereikt de klant ons, hoe doorlopen ze het proces, hoe verloopt het contact, zijn vraagstukken waar zij zich dagelijks mee bezig houden. Met als doel; zoveel mogelijk de juiste doelgroep bereiken en ze enthousiast maken over Merk-Echt.

Werken bij 1

Improvement team

Binnen Merk-Echt hebben we een Process Of OnGoing Improvement (POOGI). Hoe kunnen we door automatisering en het gebruik van big data en AI onze processen sneller, foutlozer en meer schaalbaar maken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze mensen minder dom en/of repeterend werk hoeven te doen en zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk en interessant is? Hier blijven we, aangestuurd door Improvement, volop in investeren.

Werken bij 9

Management team

Het management team bestaat uit 4 leden. Samen zijn zij verantwoordelijk voor wat er binnen Merk-Echt gebeurt. Op de eerste plaats staat de zorg voor gelukkig personeel en op de tweede plaats hoe kunnen we onze klanten meer tevreden maken. Dat zijn de twee simpele hoofddoelstellingen van Merk-Echt, het management team probeert te helpen om die hoofddoelstellingen binnen de bestaande beperkingen te bereiken.