Commercie

De commerciële afdeling is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom merkregistraties. Vanaf het indienen van de merkaanvraag tot en met de ontvangst van jouw betaling: het team zorgt voor de randvoorwaarden om jouw merkregistratie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Ze lichten de onderzoeksresultaten en merkadviezen altijd op begrijpelijke wijze aan je toe en informeren je over het belang van merkbescherming. Ook onderhoudt dit team relaties met bestaande klanten én bouwt het aan nieuwe relaties. Eenmaal klant bij Merk-Echt zul je dus regelmatig contact hebben met deze afdeling.

Commercie team Merk-Echt

Paralegals

De paralegals zijn verantwoordelijk voor de merkbewaking en de merkbewakingsberichten. Ook wanneer de naam of het adres van de merkhouder moet worden gewijzigd, zullen zij dit verzorgen. Voor (inter)nationale aanvragen onderhoudt dit team ook het contact met de betreffende agent, overal ter wereld. Ook ondersteunt paralegal de Merk-Echt juristen met verschillende administratieve werkzaamheden.

Paralegals Merk-Echt

Juristen

Op onze juridische afdeling zijn 7 juristen, dit zijn de ‘merkgemachtigden’, verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van ons merkonderzoek, de merkregistratie én de merkbewaking. Zij voeren bijvoorbeeld de volgende activiteiten uit:

Juristen Merk-Echt

Improvement team

Voor ons Improvement team is goed nooit goed genoeg. Wij geloven er dan ook in dat we door automatisering en het gebruik van big data en AI onze processen sneller, foutlozer en schaalbaar kunnen maken. Hier blijven we, aangestuurd door Improvement, volop in investeren.

Improvement team Merk-Echt