Commerciële afdeling

Marlies Nagelkerke 1

De commerciële afdeling is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom merkregistraties. Vanaf het indienen van de merkaanvraag tot en met de ontvangst van jouw betaling. Zij zorgen voor de randvoorwaarden om de merkregistratie snel en soepel te laten verlopen. Daarnaast onderhouden zij relaties met bestaande klanten en bouwen aan nieuwe relaties. Het team licht op heldere en begrijpelijke wijze onderzoeksresultaten en merkadviezen toe en informeert je over het belang van merkbescherming.

Paralegal afdeling

Myrthe Mulder 1

De paralegal afdeling is verantwoordelijk voor de merkbewaking en de merkbewakingsberichten. Ook wanneer de naam of het adres van de merkhouder moet worden gewijzigd, zullen zij dit verzorgen. Voor (inter)nationale aanvragen onderhouden zij ook het contact met de agent, overal ter wereld. Daarnaast ondersteunen zijn de juristen met verschillende administratieve werkzaamheden.

Juridische afdeling

mr. Linde Bloemers

Op onze juridische afdeling zijn 7 juristen cq. merkgemachtigden verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van merkonderzoek, merkregistratie en merkbewaking. Zij voeren o.a. de volgende activiteiten uit:

Improvement team

Marloes den Hollander 1

Wij geloven dat we door automatisering en gebruik te maken van big data en AI onze processen sneller, foutlozer en schaalbaar kunnen maken. Wij blijven hier volop in investeren.