Het commerciële team

Bellen van nieuwe prospects 

Het gaat hier om ‘lauwe acquisitie’ bij bedrijven die zijn binnengekomen via het formulier op de website. In dit gesprek brengen we hun precieze wensen in kaart. Het gaat hier om het eerste contactmoment. We doen dan ook alles aan om tijdens het gesprek een goede eerste indruk achter te laten van Merk-Echt en onze dienstverlening.  

Diensten 24

Nabellen van onderzoeksresultaten 

Dit zijn de resultaten die zijn verstuurd naar aanleiding van leads of al bestaande klanten. Hierbij lichten we natuurlijk het belang van merkbescherming toe en leggen we uit wat de meerwaarde van onze dienstverlening hierbij is. Het goed en eerlijk informeren is in dit soort gesprekken altijd belangrijker dan sales! Het belang van de klant weegt bij Merk-Echt altijd het zwaarst. 

Diensten 23

Beheren van bestaande accounts

Het gaat dan grotendeels om accounts met nieuwe merk- of model aanvragen. Maar we doorlopen ook de portefeuilles van de bestaande merken, om ervoor te zorgen dat deze up to date beschermd blijven. Ook het behouden én onderhouden van de klant relatie hoort hierbij. We houden de lijnen graag kort en persoonlijk. Dat is ook wat de klant aan ons waardeert.  

Tarieven 29

Voortdurend verbeteren

We blijven kritisch op onze bedrijfsprocessen en verkooptechnieken: het kan altijd beter en/ of efficiënter. Dat zit in onze mentaliteit. Zie je een mogelijke verbetering in een tekst, brief, contactpunt of proces? Dan krijg je alle vrijheid dit te verbeteren.

werken bij commerciële team 1

Onze merken en modellen adviseurs op een rijtje:

Breda merkenbureau Merk-Echt Job van Mierlo

Job van Mierlo

Head of Operations Brndpwr

Job van Mierlo

Breda merkenbureau Merk-Echt Jelle Maarleveld

Jelle Maarleveld

Senior Adviseur Merken & Modellen

Jelle Maarleveld

Breda merkenbureau Merk-Echt Just Rijken

Just Rijken

Adviseur Merken & Modellen

Just Rijken

Breda merkenbureau Merk-Echt Dylan Vervoort

Dylan Vervoort

Adviseur Merken & Modellen

Dylan Vervoort

Breda merkenbureau Merk-Echt Mitchell de Reus

Mitchell de Reus

Adviseur Merken & Modellen

Mitchell de Reus

Breda merkenbureau Merk-Echt Matthijs Ausems

Matthijs Ausems

Adviseur Merken & Modellen

Matthijs Ausems

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier:

 • Kan ik me blijven ontwikkelen als ik bij merk-echt in dienst ben?

  Jazeker. We hebben onlangs bijvoorbeeld de Merk-Echt Academy opgericht waarmee we onze werknemers verder opleiden binnen het vakgebied. Maar ook kun je verschillende cursussen volgen binnen en buiten Merk-Echt. We motiveren dit ten zeerste.

 • Hoe gaan jullie om met corona?

  Goeie vraag. We doen er alles aan om de werkplek zo veilig mogelijk te maken voor collega's waarvoor het onmogelijk is om thuis te werken. We hebben werkplekken afgebakend en er zijn niet meer dan 2 personen per ruimte toegestaan. In iedere ruimte hebben we hygiene gel, ook bij binnenkomst, waar je ook nieuwe mondkapjes vindt.

  Daarnaast werkt iedereen die kan, vanuit huis. Om ervoor te zorgen dat je thuis ook goed kunt werken, bieden we de mogelijkheid om extra schermen, bureaustoelen, en andere apparatuur te lenen.

 • Hoe zit het met de lunch?

  Zeker een belangrijke vraag! We hebben een hele gezellige open keuken met bar waar iedere lunch eitjes, tosti's en lekkere cappuccino's worden gemaakt. Op vrijdag vindt hier (buiten Corona) ook de vrijdag-middag-borrel plaats.

 • Hoe zit het met de werktijden?

  We hanteren flexibele werktijden. Dat houdt in dat je tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds je werkdag kunt maken.

 • Kan ik part-time werken?

  Het verschilt per functie wat we qua uren van je verwachten. Over het algemeen zijn de meeste functies part-time (36u per week) in te vullen.