Marketing

Continu verbeteren customer journey

In al je werkzaamheden staat het belang van de (potentiële) klant voorop: hoe kun je zijn/haar klantreis nóg beter maken? Welke onduidelijkheden zijn er nog, waar is behoefte aan en hoe kun je de klant – met de juiste tools en begrijpelijke, aansprekende communicatie – verder helpen? Hiervoor haal je regelmatig ‘het net op’ bij je collega’s van het commercieel, juridisch en paralegal team. Zij weten tenslotte als geen ander wat er speelt. Ook het optimaliseren en zo optimaal mogelijk benutten van het klanten-beoordelingsproces hoort hierbij.

Marketing 1

(Online) zichtbaarheid Merk-Echt

Het marketing team is verantwoordelijk voor de (met name online) positionering van Merk-Echt, van strategie tot optimalisatie. Werkzaamheden die daarbij passen zijn onder meer:

 • Bedenken en plaatsen van relevante content op de website en de social kanalen
 • Verbeteren van onze online vindbaarheid (SEO), o.a. met Semrush
 • Strategisch inzetten van betaalde advertenties in Google adwords en Bing
 • Analyseren websitedata ten behoeve van optimalisatie, met Google Analytics
 • Optimaliseren van de website in samenwerking met onze strategische business partner
 • Het opmaken en verzenden van mails binnen Marketing Cloud
Marketing 2

Sparren met je team

In dit team werk je heel nauw met elkaar samen. Naast ons wekelijkse marketingoverleg, zoeken we elkaar gedurende de dag voortdurend op. Om te sparren en samen aan projecten te werken.

werken bij commerciële team 1

Onze marketeers op een rijtje:

Maartje Paes 4

Maartje Paes

Senior Online Marketeer

maartje@merkecht.nl

"Merk-Echt is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat de klant zo optimaal mogelijk wil bedienen."

Marloes den Hollander 6

Marloes den Hollander

CRM Marketeer

marloes@merkecht.nl

"We zorgen ervoor dat je als ondernemer de zekerheid hebt van een beschermd merk."

Kom jij het marketing team versterken?

Over ons

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier:

 • Kan ik part-time werken?

  Het verschilt per functie wat we qua uren van je verwachten. Over het algemeen zijn de meeste functies part-time (36u per week) in te vullen.

 • Hoe zit het met de werktijden?

  We hanteren flexibele werktijden. Dat houdt in dat je tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds je werkdag kunt maken.

 • Kan ik me blijven ontwikkelen als ik bij Merk-Echt in dienst ben?

  Jazeker. We hebben onlangs bijvoorbeeld de Merk-Echt Academy opgericht waarmee we onze werknemers verder opleiden binnen het vakgebied. Maar ook kun je verschillende cursussen volgen binnen en buiten Merk-Echt. We motiveren dit ten zeerste.

 • Hoe gaan jullie om met Corona?

  Goeie vraag. We doen er alles aan om de werkplek zo veilig mogelijk te maken voor collega's waarvoor het onmogelijk is om thuis te werken. We hebben werkplekken afgebakend en er zijn niet meer dan 2 personen per ruimte toegestaan. In iedere ruimte hebben we hygiene gel, ook bij binnenkomst, waar je ook nieuwe mondkapjes vindt.

  Daarnaast werkt iedereen die kan, vanuit huis. Om ervoor te zorgen dat je thuis ook goed kunt werken, bieden we de mogelijkheid om extra schermen, bureaustoelen, en andere apparatuur te lenen.

 • Heb ik een eigen werkplek?

  Voor Corona had iedereen zijn eigen werkplek. Maar nu we 2 personen per ruimte toelaten, betekent dit dat er wat flexibeler moet worden omgegaan met de werkplekken. Wat er na Corona gebeurt met de werkplekken is nog niet duidelijk. Op iedere werkplek kun je in ieder geval kiezen tussen een Mac of Windows computer, heb je 2 grote schermen, je eigen telefoon en een goede bureaustoel.