• 11-10-2021
  • Nieuws
  • 2 minuten leestijd

8 oktober opende Merk-Echt een gloednieuwe, 2e vestiging aan de Amsterdamse gracht – op slechts 800 meter lopen van het Centraal Station. De uitbreiding is een direct gevolg van onze razendsnelle groei: met een team van 42 juridische professionals helpen we ruim 10.000 ondernemers bij het registreren, bewaken en beheren van merken. Merk-Echt behoort inmiddels dan ook tot de top van de Nederlandse merkenbureaus. Onze merkbewakers zijn, na Breda, nu ook voor ondernemers in de regio Amsterdam altijd dichtbij.

Bredaas feestje in Amsterdam  

Natuurlijk hebben we de opening van het nieuwe Amsterdamse pand goed gevierd. Het hele team was aanwezig toen Algemeen Directeur Patrick Hoefsmit officieel het oranje lint doorknipte. “Ik ben zo trots! Dat we zo hard groeien zegt natuurlijk ook veel over de markt: die ziet en begrijpt het belang van merkbescherming steeds beter. Dát is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen en waar we ons hier iedere dag keihard voor inzetten.”

Merk-Echt opent nieuwe vestiging in hartje Amsterdam

Waarom zou je een merkenbureau inschakelen?  

Merk-Echt ontzorgt ondernemers bij het beschermen van hun intellectuele eigendom. Als ondernemer wil je tenslotte zo min mogelijk last hebben van copycats of meelift-gedrag: jouw succes is sterk afhankelijk van je vermogen om origineel te zijn én te blijven. Daarom is het belangrijk om jouw unieke idee of creatie goed te beschermen. In tegenstelling tot wat veel ondernemers denken, volstaat een KvK handelsnaam registratie hierbij niet. Je zal jouw merk of model moeten laten registreren én het vervolgens ook goed moeten bewaken. En daar komt nogal wat bij kijken. Slim dus, om dit over te laten aan een gespecialiseerd juridisch bureau. Met inmiddels bijna 25 jaar ervaring op de teller verstaat Merk-Echt dit vak als geen ander.

In de whitepaper ‘In 7 stappen naar een beschermd merk’ leggen we in begrijpelijke taal aan je uit hoe een merkregistratie werkt én hoe je jouw merkrechten vervolgens ook goed bewaakt.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw intellectuele eigendom? Neem contact met ons op of, beter nog, wandel even binnen in onze nieuwe vestiging aan de Singel 121a in Amsterdam: goed je te ontmoeten!  

Handig: stap kosteloos over

Wil je jouw merkbeheer aan Merk-Echt uitbesteden, maar heb je al een gemachtigde of tussenpersoon? Dan regelen wij de overstap van je huidige gemachtigde(n) naar Merk-Echt gratis voor je. Hierbij nemen we alles voor je uit handen: wij zeggen de vorige machtiging voor je op, vragen alle dossiers op en nemen bestaande diensten zoals merkbewaking over. Ook eventuele lopende merkconflicten worden dan door ons overgenomen.

Overweeg je over te stappen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op
Merk beheren Merk-Echt

Jouw intellectuele eigendom is bij ons in de állerbeste handen

Merk registreren 13

99% van onze klanten beveelt ons aan en klanten geven ons gemiddeld een 9.5

Diensten 23

Merk-Echt heeft al meer dan 15.000 merken geregistreerd

Home 14

Als enige merkenbureau in Nederland geven wij 100% registratiegarantie

Merk-Echt: waar kun je een merk aanvragen?

Dankzij een groot internationaal netwerk, behartigen we óók internationale belangen

Gerelateerde blogs

Handelsnaamrecht versus merkrecht: ken jij het verschil?

Handelsnaamrecht versus merkrecht: ken jij het verschil?

Lees meer
In 5 stappen naar een geregistreerd merk

In 5 stappen naar een geregistreerd merk

Lees meer
Wordt Merk-Echt de nummer 1 van Nederland na overname Center Tone?

Wordt Merk-Echt de nr. 1 van Nederland na overname Center Tone?

Lees meer