• 12-05-2020
  • Nieuws
  • < 1 minuut leestijd

Houd afstand en houd vol! Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk…

Wat kun je zélf doen om in deze onzekere en verwarrende tijden het hoofd koel én boven water te houden? Wie kan dat beter uitleggen dan Erik Scherder?! Hij weet alles over het brein en vertelt hoe je niet alleen je lichaam maar ook je geest fit houdt tijdens de intelligente lockdown.

Meld je aan

Merk-Echt sponsort al een aantal jaar de waterpolomannen en biedt je daarom in samenwerking met de KNZB een exclusief webinar aan op vrijdag 15 mei 16.00-17.00 uur. Meld je aan voor het webinar ‘De rol van je brein in de intelligente lockdown’ met Erik Scherder.

Over Erik Scherder

Erik Scherder (1951) is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij geeft hier leiding aan de afdeling Klinische Neuropsychologie. Hij is tevens hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen (RuG). Scherder heeft een bijzondere interesse voor de relatie tussen beweging en muziek in combinatie met het brein. Dit komt mede voort uit zijn eerdere loopbaan als fysiotherapeut.

Hij heeft meerdere boeken uitgebracht over deze thema’s zoals ‘Laat je hersenen niet zitten’ (2014) en zijn meest recente boek ‘Singing in the Brain’ (2017). Scherder heeft een eigen tv programma en was voorheen een graag geziene gast in De Wereld Draait Door.

Gerelateerde blogs

Pas op met namaakproducten; een gewaarschuwd mens telt voor twee

Pas op met namaakproducten; een gewaarschuwd mens telt voor twee

Lees meer
Gerecht EU heeft gesproken; Lego-steentjes zijn wel beschermd 1

Gerecht EU heeft gesproken; Lego-steentjes zijn wel beschermd

Lees meer
Grolsch en Lidl laten na jaren procederen Kornuit VS Kordaat conflict voor wat het is

Grolsch en Lidl laten na jaren procederen Kornuit VS Kordaat conflict voor wat het is

Lees meer