Merk beheren.

We creëren overzicht in jouw merkenportfolio.

Online merken-managementsysteem

Is het merk ook vastgelegd in China? Wat is de status van de recente merkaanvraag in de Europese Unie? Is het merk wel geregistreerd voor die nieuwe producten die we verkopen? Komen dergelijke vragen wel eens bij je op, en weet je niet meteen het antwoord? Dan is het tijd om Merk-Echt de merkenportfolio te laten beheren.

Wanneer wij gemachtigde worden van de merkenportfolio zullen wij deze ‘screenen’. Hierbij bekijken we of de beschermingsomvang van de portfolio nog up-to-date is. Vervolgens checken wij dit jaarlijks via een zogenaamde ‘APK-keuring’. Deze service is kosteloos.
Bovendien krijg je dan via ons ‘merken-managementsysteem’ Mijn Merk-Echt ® eenvoudig toegang tot de portfolio, zodat je de actuele gegevens altijd kunt raadplegen.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via 076-5148403 of info@merkecht.nl. We maken het graag voor je in orde.

Gratis overstapservice naar Merk-Echt

Wanneer je al één of meerdere merk(en) hebt, heb je mogelijk reeds een gemachtigde of tussenpersoon. Bij sommige van deze partijen worden er maandelijkse of jaarlijkse kosten gerekend per merk. Bij Merk-Echt voeren wij dit merkbeheer kosteloos voor je uit. Wij regelen gratis de overstap van je huidige gemachtigde naar Merk-Echt. 

Wij zijn gespecialiseerd in het centraliseren van merken tot één overzichtelijk portfolio. Dit is efficiënt want je hebt zo maar één aanspreekpunt en al je merken worden op een professionele en consistente manier online beheerd. Dit is zeer nuttig bij mogelijke conflicten. Deze overstap nemen we geheel voor je uit handen: wij zeggen je vorige machtiging voor je op, vragen alle dossiers op, nemen bestaande diensten zoals merkbewaking over en eventuele lopende merkconflicten zullen uiteraard ook door ons worden overgenomen.

Kortom, als merkgemachtigde kunnen wij voor je vervullen:

 • Termijnen bewaken
 • Vernieuwingen van merk- en modelregistraties
 • Regio- en classificatiecontrole
 • Merkbewaking (ontdekken van mogelijke merkinbreuk)
 • Oppositie voeren tegen jonge(re) merkaanvragen die uw merkrechten aantasten
 • Begeleiden in juridische procedures
 • Het vastleggen van zakelijke afspraken met andere merkhouders
 • 'APK-keuring' van je merkportfolio
 • Centraliseren van merken en/of modellenportfolio
 • Merkenstrategie uitwerken en een jaarlijks merkenrecht budget opstellen
 • Fiscale en juridische advisering omtrent de merkhouder

Ben je benieuwd wat dit merk beheren voor jou kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze merkenadviseurs neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Via mijn.merkecht.nl heb je beveiligde toegang tot al jouw merken. De merkgegevens zijn door onze juridische specialisten zorgvuldig gecontroleerd.

Als persoonlijke merkbewakers nemen we merkbescherming heel serieus. Alleen met een persoonlijk account kom je via een beveiligde verbinding in de portfolio.

Maak Merk-Echt gemachtigde van je merken. Gratis overstapservice!