Bij het goed beschermen van jouw merk(en) komt heel wat kijken. Je doet er dan ook verstandig aan om het beheer van jouw merkenportfolio over te laten aan een juridisch professional. Maak je Merk-Echt merkgemachtigde van jouw portefeuille? Dan voeren wij het merkbeheer kosteloos voor je uit. Onze juristen doen er dan álles aan om jouw merk(en) goed te beschermen, zodat jij daar niet of nauwelijks over na hoeft te denken. Wat je van ons mag verwachten: 

Snelle, no-nonsense dienstverlening

We zijn er als je ons nodig hebt. En daarbij begrijpen we maar al te goed dat jouw werkdag niet stopt na 17.00. Een blik op onze reviews laat zien dat Merk-Echt bekend staat om het razendsnel en adequaat handelen, waarbij we het graag lekker praktisch en duidelijk houden. Op juridisch geneuzel zal je ons dan ook niet betrappen: we communiceren in begrijpelijke, transparante taal en geven je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen. Vervolgens gaan we zorgvuldig maar altijd ‘hands on’, creatief en oplossingsgericht aan de slag.

Altijd één persoonlijk contactpunt  

We houden de lijntjes hier graag lekker kort. Je hebt daarom altijd te maken met één vaste contactpersoon, die weet wie jij bent en wat belangrijk voor je is. Ook prettig: als wij jouw merkgemachtigde zijn, loopt alle communicatie rondom jouw portefeuille via ons. Dat betekent dat je – in principe – dus geen e-mails, brieven of telefoontjes met betrekking tot jouw merkregistraties krijgt van andere partijen. Dat bespaart je een hoop gedoe én verwarring. En, niet onbelangrijk, het behoedt je ook voor het ‘per ongeluk’ betalen van spookfacturen. Dit soort facturen wordt verstuurd door malafide organisaties die erop gokken dat jij, in alle drukte, de factuur niet goed checkt en betaalt. Met Merk-Echt als jouw merkgemachtigde maak je dat risico een stuk kleiner!

Een onderscheidende prijs-kwaliteit verhouding

Je kunt altijd, gewoon vrijblijvend, bij ons aankloppen. We horen regelmatig terug dat bij andere merkenbureaus ‘de teller’ gaat lopen zodra er een vraag wordt gesteld. Dat is absoluut niet onze werkwijze en stijl. We denken met je mee en voorzien je – in principe kosteloos – van een eerlijk en gedegen advies. Een advies dat je begrijpt en waar je ook écht wat mee kunt. Tot het moment dat je ons vervolgens ook ‘aan het werk’ zet en dus een betaalde opdracht verschaft, hoort dit gewoon bij onze dienstverlening. Daarmee krijg je bij Merk-Echt dus onderscheidend veel ‘waar voor je geld’, tegen een marktconform tarief.

Altijd een actueel overzicht van jouw merkenportfolio

Via ons kosteloze, natuurlijk goed beveiligde, ‘merken-managementsysteem’ Mijn Merk-Echt®, heb je direct toegang tot jouw merkenportfolio. Al jouw merken worden hier op een professionele en consistente manier online beheerd, zorgvuldig gecontroleerd door onze juridische specialisten. Geen gedoe meer met verouderde overzichten of dossiermappen dus, maar álle actuele gegevens gecentraliseerd op één plek. 

Een partij die óók jouw internationale belangen behartigt 

De buitenlandse wet- en regelgeving verschilt onderling behoorlijk én verandert ook nog eens voortdurend. Daarom werken we nauw samen met een groot internationaal netwerk van onafhankelijke ervaren collega-merkengemachtigden. We hebben zeer regelmatig contact met deze kantoren. Dit zorgt ervoor dat we altijd goed op de hoogte zijn van de actuele situatie en eventuele (aankomende) wijzigingen – en we jouw internationale belangen dus goed kunnen behartigen. Ook kunnen we je gemakkelijk in contact brengen met de juiste internationale professionals.

Kosteloos overstappen

Heb je al een gemachtigde of tussenpersoon en overweeg je om over te stappen naar een ander merkenbureau? Wij voeren graag een vrijblijvende ‘second opinion’ voor je uit. Dan zie je in één oogopslag of het interessant voor je is om over te stappen naar Merk-Echt. Als je besluit jouw merkbeheer vervolgens ook aan ons uit te besteden, regelen wij de overstap van je huidige gemachtigde(n) naar Merk-Echt gratis voor je. Hierbij nemen we dan ook álles voor je uit handen: wij zeggen de vorige machtiging voor je op, vragen alle dossiers op en nemen bestaande diensten zoals merkbewaking over. Ook eventuele lopende merkconflicten worden dan door ons overgenomen.

Het goed beheren van jouw merk doe je er als ondernemer niet zomaar ‘even bij’. Daar heb je specifieke kennis en inzicht voor nodig. En daar komt nog bij dat élke situatie anders is. Merkbescherming is dan ook altijd maatwerk. Het is dus verstandig om het beheer van jouw merk(en) over te laten aan juridische professionals. Met Merk-Echt als jouw merkgemachtigde weet je dat het goed zit. En kun jij je, met een gerust hart, bezighouden met waar jij goed in bent: ondernemen en verder investeren in je merk.

We helpen je graag

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Heb je aanvullende vragen over een merkregistratie op afbetaling?

Gerelateerde blogs

Vraag nu een gratis ‘merk-APK’ bij ons aan

Vraag nu een gratis ‘merk-APK’ bij ons aan

Lees meer
Overstappen van merkenbureau? Dit is waarom het de moeite waard is.

Overstappen van merkenbureau? Dit is waarom het de moeite waard is.

Lees meer
5 redenen waarom jouw merk bescherming verdient 1

5 redenen waarom jouw merk bescherming verdient

Lees meer