Ter introductie: ik ben Merel Goossens. Twee weken geleden begon ik met mijn eerste baan na mijn studie. Met veel plezier heb ik mijn studie Media en Entertainment Management afgesloten, waardoor ik nu helemaal klaar ben voor mijn eerste ‘grote mensen baan’ bij Merk-Echt in het centrum van Breda.

Sollicitatie

Voordat ik bij Merk-Echt aan de slag ging, heb ik verschillende stages gehad en ervaringen opgedaan in online marketing. Mijn interesse in dit gebied is dan ook erg groot. Het presenteren van een merk door middel van een sterke online campagne is iets waar ik energie uit haal. Om die reden alleen al is de functie als Junior Marketeer bij Merk-Echt op mijn lijf geschreven! Bij de sollicitatie kreeg ik dan ook al een goede indruk van de sfeer en de manier van werken bij Merk-Echt. Met veel enthousiasme sloot ik elk gesprek af en voelde ik dat het goed zat. Het spreekt me aan wanneer een bedrijf open staat voor nieuwe dingen. Bij Merk-Echt is veel mogelijk en daarom is het een plek waar ik op persoonlijk vlak kan groeien.

De eerste dag 

De goede eerste indruk die ik kreeg bij de sollicitatie werd voortgezet op mijn eerste dag (en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het geval). Ik werd warm ontvangen en de collega’s zijn erg behulpzaam. Het team is jong, communicatief sterk en prettig om mee te werken. Mijn eerste dag stond dan ook vooral in het teken van de organisatie en de mensen leren kennen. Het was fijn om de tijd te krijgen om het bedrijf rustig te leren kennen. Ook zat ik meteen bij de wekelijkse marketing meeting, om ook daar al wat van mee te pakken. Mijn eerste dag was de dag voor Koningsdag, dus er werd een kort proost moment ingelast voor de verjaardag van koning Willem Alexander. Erg leuk dat dit soort dingen dus ook worden gedaan!

De toekomst

Na deze twee werkweken heb ik hoge verwachtingen van wat er nog gaat komen. Ik merk dat ik hier echt goed op mijn plek zit en mijn ei kwijt kan in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast ben ik ook erg enthousiast om te ervaren waar deze functie me zal brengen, op professioneel maar zeker ook op persoonlijk vlak.

Interesse?

Mocht mijn verhaal je interesses hebben aangewakkerd, neem dan eens een kijkje op onze ‘Werken bij’ pagina. Hier staan regelmatig nieuwe vacatures. Staat hier niet iets tussen wat je aanspreekt? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht hebben wij een leuke functie voor jou beschikbaar. 

Gerelateerde blogs

Frederick’s en Melinda’s dagboek blog: De eerste weken van de Merk-Echt Academy 1

Frederick’s en Melinda’s dagboek blog: De eerste weken van de Merk-Echt Academy

Lees meer
Melissa's dagboek blog eerste weken Merk-Echt

Melissa's dagboek blog eerste weken bij Merk-Echt

Lees meer
Priscilla's dagboek blog: Een bijzondere start

Priscilla's dagboek blog: Een bijzondere start

Lees meer