Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Veel klanten stellen ons vaak de vraag: hoe verloopt de procedure van een merkaanvraag? Het antwoord op deze vraag krijg je van Job in deze video.

Naamsonderzoek

Voordat wij het merk voor je aanvragen zullen we altijd starten met een naamsonderzoek. Dit geeft een goede eerste indicatie over de kans van slagen van de merkaanvragen en de eisen waaraan de merkaanvraag moet voldoen vanuit de overheidsinstantie.

Voorstel van waren en diensten

Dat advies sturen we jou over het algemeen binnen een werkdag toe. Is het advies positief en ben je akkoord met de offerte? Dan horen we het graag van je, want dan starten we de procedure verder voor je op. Dit betekent dat we jou de opdracht bevestigingen, de factuur sturen en als de betaling is verwerkt in ons systeem, ontvang jij van ons een voorstel van waren en diensten.

Dit is het document waarin wij door middel van klassen jouw producten en diensten omschrijven. Dit sturen we ter controle toe, want dit moet van A tot Z correct zijn. Er mag niks aan missen. Ben je akkoord met het voorstel dan horen we het graag van je want dan vragen we het merk meteen voor je aan bij de overheidsinstantie.

Meer informatie merkaanvraag

Wil je meer informatie over de procedure van een merkaanvraag? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bereiken per e-mail op [email protected] of telefonisch via 076-5148403, we helpen je graag verder.

Gerelateerde blogs

Deze veelgemaakte fout in de reclamewereld kun je makkelijk voorkomen 1

Deze veelgemaakte fout in de reclamewereld kun je makkelijk voorkomen

Lees meer
Handelsnaamrecht versus merkrecht: ken jij het verschil?

Handelsnaamrecht versus merkrecht: ken jij het verschil?

Lees meer
Je merk registreren: is dat altijd nodig? 1

Je merk registreren: is dat altijd nodig?

Lees meer