• 12-06-2020
  • Nieuws
  • < 1 minuut leestijd

André Kuipers is één van de weinige mensen in de wereld, en de enige levende Nederlander, die onze planeet van buitenaf heeft gezien. Hij had het voorrecht twee keer te mogen werken in het internationale ruimtestation ISS.

Meld je aan

Merk-Echt sponsort al een aantal jaar de waterpolomannen en biedt je daarom in samenwerking met de KNZB een exclusief webinar aan op vrijdag 3 juli van 15.00-16.00 uur. Na de succesvolle presentatie van Erik Scherder hebben ze opnieuw een topspreker weten te strikken. In een interactief webinar deelt André Kuipers zijn belangrijkste lessen. Hij komt ons vertellen hoe het is om maandenlang met heel weinig bewegingsruimte te leven!

Meld je aan voor dit exclusieve webinar met André Kuipers.

Over André Kuipers

Met het ruimtestation vloog André 16 keer per dag rond de hele aarde. Grenzen tussen landen zijn vanuit de ruimte niet zichtbaar. Wél zichtbaar is de grote schoonheid van onze planeet, maar ook de mondiale uitdaging waar we met zijn allen voor staan: klimaatverandering, ontbossing, erosie, de gevolgen van verstedelijking. En als astronauten ergens ervaring mee hebben, is het wel sociaal geïsoleerd leven zoals wij met z’n allen al enige tijd in zekere zin ook doen.

Gerelateerde blogs

Philips of “made in China”?

Philips of “made in China”?

Lees meer
Het oh zo gewilde blauwe vinkje op je social media pagina 2

Het oh zo gewilde blauwe vinkje op je social media pagina

Lees meer