Ik zal beginnen met mezelf voorstellen. Ik ben Puja Goeptar en ik ga aan de slag bij Merk-Echt als paralegal. Momenteel zit ik in mijn derde jaar HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging die te maken had met rechten en zo ben ik bij Merk- Echt beland.

Mijn eerste werkdag

Mijn eerste werkdag begon in het mooie Breda. Ik ging met veel enthousiasme daar naartoe met de trein. Het kantoor is op 10 minuten lopen van het treinstation. Een prima loopafstand dus! Op kantoor aangekomen werd ik opgevangen door al mijn lieve collega’s. Mijn eerste werkdag stond vooral in het kader van kennis maken met mijn nieuwe collega’s. Hierna begon ik met een introductie van het intellectueel eigendomsrecht. Verder heb ik ook de maandelijkse vergadering van juristen en paralegals bijgewoond. Het was een drukke, leuke en leerzame eerste dag.

De overige weken

Mijn tweede werkdag was in Amsterdam, Merk-Echt heeft een tweede kantoor in hartje Amsterdam. Ik leerde daar mijn Amsterdamse collega’s kennen met wie ik voornamelijk zal werken. Die dag ben ik begonnen met het aanmaken van accounts en registraties en heb ik geleerd om aanvragen in te voeren. De komende weken word ik ingewerkt op de systemen en in het vervolg zal ik me bezig houden met de merkbewaking.

De toekomst

Ik werk nu ongeveer een maand bij Merk-Echt en ik kan zeggen dat ik mijn weg binnen het bedrijf heb kunnen vinden. Het is een leuk en leerzaam bedrijf om voor te werken. Het team bestaat uit leuke en gezellige collega’s die elkaar altijd willen helpen. Ik kijk uit naar de toekomst, omdat ik nieuwsgierig ben om te ervaren waar deze functie mij zal brengen, op professioneel maar zeker ook op persoonlijk vlak. Het bedrijf biedt veel groeimogelijkheden, dus ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik zal groeien.

Interesse?

Mocht mijn verhaal je interesses hebben aangewakkerd, neem dan eens een kijkje op onze ‘Werken bij’ pagina. Hier staan regelmatig nieuwe vacatures. Staat hier niet iets tussen wat je aanspreekt? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht hebben wij een leuke functie voor jou beschikbaar.

Gerelateerde blogs

Merk-Echt viert 25-jarig jubileum

Merk-Echt viert 25-jarig jubileum

Lees meer