• 28-10-2022
  • Nieuws
  • 2 minuten leestijd

Op vrijdag 21 oktober vierden we een belangrijke mijlpaal: het 25-jarig bestaan van Merk-Echt. Dat lieten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Naast dat we met onze collega’s en samenwerkingspartners hebben geproost op ons jubileum, wilden we óók graag iets terugdoen voor de stad waar we al sinds 1997 gevestigd zijn. Want wie jarig is, trakteert. We blikken terug op deze bijzondere dag.

Handen uit de mouwen!

Gemeente Breda heeft de ambitie om Breda in 2030 afvalvrij te krijgen. Een voornemen waar we graag ons steentje aan bijdragen. En dus organiseerden we op onze jubileumdag een grote opruimactie in de Bredase binnenstad, begeleid door leefstijlcoach Ron Bekker (Runnerscafé). Goed voor het milieu én de teambuilding, want alle collega’s hielpen mee. Samen ‘prikten’ we maar liefst 600 liter aan zwerfafval weg uit de stad.

Ook bijdragen aan een afvalvrije stad? Neem een kijkje op de website van jouw gemeente en ontdek wat jij kunt doen.

Samen successen vieren

We sloten de dag af met een mooi feestje in Bar Copa, samen met onze collega’s en samenwerkende partijen. Ook Peter Bakker, wethouder Klimaat en Energie, en Joost Bauwens, voorzitter van de voedselbank, waren deze avond aanwezig. 

Patrick Hoefsmit, directeur en oprichter van Merk-Echt, nam de genodigden ook even mee terug in de tijd. Beginnend met het jaar waarin het allemaal begon: 1997. Van het versturen van talloze faxen vanuit de zolder van Gimbrère Advocaten aan het Bredase van Coothplein, tot de FD Gazellen waar we onlangs voor de 3e keer voor genomineerd zijn: álles kwam langs. 

Natuurlijk keken we ook alvast vooruit, want als het aan ons ligt blijven we nog decennialang doen wat we het allerliefste doen: het bewaken van het intellectueel eigendom van ondernemend Nederland. Op naar de volgende 25!

Niet zomaar een merkenbureau

Merk-Echt wordt al 25 jaar lang vertrouwd door ruim 15.000 ondernemers. Mét succes: klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5! En we zijn niet zomaar een merkenbureau: we onderscheiden onszelf door onze persoonlijke en betrokken aanpak. Het Intellectuele Eigendom van ondernemend Nederland is bij ons in de allerbeste handen. En daar zijn we trots op!

Bekijk hieronder het interview met oprichter Patrick Hoefsmit

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Gerelateerde blogs

Merk-Echt registreert jouw merk in het merkenregister

Merk-Echt jouw merkgemachtigde maken: dit zijn de voordelen

Lees meer
We zijn weer FD-Gazellen! Een interview met Algemeen directeur Patrick Hoefsmit

We zijn weer FD-Gazellen! Een interview met Algemeen directeur Patrick Hoefsmit

Lees meer
5 x waarom jouw Intellectueel Eigendom bij Merk-Echt in de allerbeste handen is 1

5 x waarom jouw Intellectueel Eigendom bij Merk-Echt in de allerbeste handen is

Lees meer