08.30 Ik start mijn werkdag met een kop koffie.
09.00 Vragen van klanten proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden. Het bijwerken van je mail is dan ook een goede start van de ochtend.
10.00 Wekelijks ontvangen wij vele tientallen (warme) leads van onze bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze nieuwe aanvragen proberen we z.s.m. van meer informatie te voorzien en de meerwaarde van merkbescherming toe te lichten.
12.00 Lunchtijd! Meestal lunch je in de gezamenlijke keuken met een aantal collega’s. Natuurlijk halen we ook vaak een broodje bij onze klant Dokter Worst®.
12.30 Na de lunch ga je weer verder, Je middag kent niet vaak een vaste planning, vandaar dat flexibiliteit een must is. Zaken waar je je mee bezighoudt zijn het beantwoorden van mail, het bellen van leads/bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe merkaanvragen. De volgorde bepaal je zelf, snel kunnen schakelen is belangrijk, want je spreekt de hele dag klanten uit allemaal verschillende branches. Het ene moment ben je in gesprek met een start-up, daarna adviseer je een internationaal opererend bedrijf over een nieuw te lanceren product. Elk gesprek is een nieuwe uitdaging.
17.00 ’s Middags loop je je belangrijkste bellijsten en mailtjes na om te controleren of je niks bent vergeten. Als je al je zaken goed hebt afgesloten zit je werkdag er op.