Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel sales talent die niet vies is van hard werken, een klantgerichte instelling heeft en graag een jong team wil versterken. Het zijn van een teamplayer is een must. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en het goede beheer van de merkenportefeuille. Iemand die feilloos de behoefte van (nieuwe) klanten weet te achterhalen om vervolgens deze behoefte om te zetten in passend advies zonder de korte en lange termijn voor de klant uit het oog te verliezen.

Registreren 8Waarom moet ik mijn merk vastleggen?

Wij zoeken een proactieve en spontane collega die:

 • Klantvriendelijk en communicatief sterk is.
 • Overtuigingskracht en een commerciële drive heeft.
 • Een oplossingsgerichte houding heeft.
 • Procesmatig en administratief sterk is. 
 • Afgeronde opleiding op MBO+ niveau heeft.  
 • Minimaal twee jaar sales gerelateerde werkervaring heeft.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat wij bieden:

 • Informele werksfeer met jonge mensen (leeftijden salesteam zijn tussen de 23 en 30). 
 • Ruimte voor eigen initiatief.
 • Werken bij het snelst groeiende merkenbureau van Nederland.
 • Een brede en uitdagende binnendienst functie met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibele werktijden tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds.
 • Uitstekende koffie, een best salaris en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wat ga je doen?

Beleef hieronder een werkdag van een ervaren Commercieel medewerker bij Merk-Echt:

08.30 Ik start mijn werkdag met een kop koffie.
09:00 Vragen van klanten proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden. Het bijwerken van je mail is dan ook een goede start van de ochtend.
10.00 Wekelijks ontvangen wij vele tientallen (warme) leads van onze bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze nieuwe aanvragen proberen we z.s.m. van meer informatie te voorzien en de meerwaarde van merkbescherming toe te lichten.
12.00 Lunchtijd! Meestal lunch je in de gezamenlijke keuken met een aantal collega’s. Natuurlijk halen we ook vaak een broodje bij onze klant Dokter Worst®.
12.30 Over het algemeen bestaat de middag uit het beantwoorden van mails, bellen van leads/bestaande klanten en binnenhalen van nieuwe merkaanvragen. Je middag kent niet vaak een vaste planning, vandaar dat flexibiliteit een must is.
17.00 ’S Middags loop je je belangrijkste bellijsten en mailtjes na om te controleren of je niks bent vergeten. Als je al je zaken goed hebt afgesloten zit je werkdag er op. 

Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt B.V. is een gerenommeerd en dynamisch merkenbureau dat gevestigd is in een modern pand in hartje Breda. Merk-Echt verzorgt sinds 1997 de registratie van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Merk-Echt bewaakt en handhaaft daarnaast actief de intellectuele eigendomsrechten van haar cliënten en treedt namens hen op in juridische geschillen.

Het deskundige team van Merk-Echt bestaat uit 28 jonge, ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met haar cliënten op het gebied van onderzoek naar en registratie, bewaking en handhaving van intellectuele eigendomsrechten. Merk-Echt is het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificaat voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Bij Merk-Echt is de norm: eerlijk, zakelijk en plezierig.

Maak een gepersonaliseerde video waarin jij in een minuutje motiveert waarom jij ons team wil komen versterken, en stuur deze samen met je CV (inclusief foto) naar vacature@merkecht.nl t.a.v. Daphine Venselaar.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature merkgemachtigde

Maak kennis met het team

Bekijk ons team