Stefan van Antwerpen

"Onderzoekswerk past goed bij mij, dat komt hier goed van pas."

Stefan van Antwerpen
Paralegal
stefan@merkecht.nl

Stefan houdt zich onder meer bezig met werkzaamheden als merkbewaking, het uitvoeren van identieke onderzoeken en ondersteuning van de juristen bij het uitwerken van classificaties. Onderzoekswerk in het algemeen is iets wat dus wel bij hem past. Hij denkt vaak in slagingspercentages in hoeverre bepaalde merken al dan niet naast elkaar kunnen bestaan. Het team van Merk-Echt beschouwt hij als een team waar een goede harmonie tussen alle afdelingen te vinden is.

Stefan heeft een aantal merken waar hij graag naar kijkt, maar waar hij tijdens zijn hobby - het maken van lange wandeltochten- en wandelmarathons - het meeste baat bij heeft, is wel de goede demping van een Asics-schoen. "Verder kan ik mij in mijn vrije tijd prima vermaken met het schieten van mooie foto's, bij voorkeur van alles wat vleugels heeft. Net zoals er een eeuwige strijd is tussen Apple en Samsung, verkies ik Nikon boven Canon."


Team.

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Team overzicht

Contact.

Zo kun je ons bereiken

Contactgegevens
Icon adres pin
Keizerstraat 7
4811 HL Breda
Postbus 1022
4801 BA Breda
Parkeer informatie

KvK 24279054
BTW 8066.58.630.B01