Melissa’s interesse in IE is ontstaan vanuit haar eigen passie: creatief bezig zijn. Voor haar is er geen leuker rechtsgebied dan IE, aangezien het de samensmelting is tussen creativiteit en recht. Melissa geeft advies over registratiemogelijkheden, voert onderzoeken uit en staat klanten bij in juridische procedures en conflicten. Melissa is ooit zelf ondernemer geweest en weet als geen ander waar de behoeften van de klant liggen. Naast haar werkzaamheden als Senior Jurist, schrijft Melissa ook artikelen over IE voor de website van Merk-Echt. Leuke en toegankelijke artikelen schrijven over taaie juridische onderwerpen is namelijk één van Melissa’s favoriete bezigheden.

“Ik geef graag eerlijke, praktische en begrijpelijke adviezen waar een klant daadwerkelijk iets aan heeft. Mijn doel is ervoor zorgen dat de klant met een goed IE-fundament tegen zo laag mogelijke kosten weer verder kan met dat waar hij graag mee bezig is: ondernemen. Het genereren van bewustwording over IE en welke mogelijkheden IE biedt, is voorts één van mijn missies. Ondernemers laten nog veel te vaak kansen liggen of belanden in conflicten en dit komt in mijn ogen voornamelijk door onbekendheid met IE.” 

In haar vrije tijd houdt Melissa van (salsa)dansen, koken, reizen en kindvriendelijke plekken ontdekken. Haar favoriete merk is Shazam.

Daphine Venselaar 1
Melissa heeft de tweejarige opleiding van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht afgerond.

Wil je iets vragen?

Melissa Moncada Castillo 1

mr. Melissa Moncada Castillo

Tekstschrijver & Opleider

melissa@merkecht.nl

"Ik geef graag eerlijke, praktische en begrijpelijke adviezen waar een klant daadwerkelijk iets aan heeft"