mr. Erik Niemeijer

“Mijn doel is het intellectueel eigendom van de klant zo optimaal mogelijk te beschermen.”

mr. Erik Niemeijer
Senior Jurist Intellectueel Eigendom
erik@merkecht.nl

Erik heeft een antenne voor merken, design en slogans. Naast adviseren over het registreren van merken en modellen, behartigt Erik de belangen van klanten in juridische conflicten, oppositie- en beroepsprocedures. De mogelijkheden uitpluizen voor de klant in een juridisch geschil en daarbij zowel rekening houden met details als het totaalplaatje vindt hij het meest interessante aspect van zijn werk. Erik: “Mijn doel is het intellectueel eigendom van de klant zo optimaal mogelijk te beschermen, te verdedigen en te handhaven, maar hierbij wel verder te kijken dan uitsluitend de juridische kant van de zaak.” Kernwoorden hierbij: oplossingsgericht, strategisch en creatief. 

Als succesvol baanatleet behaalde Erik de afgelopen jaren diverse medailles bij het Nederlands Kampioenschap Atletiek op de 3000m steeplechase en 3000m indoor. Daarnaast houdt hij van mountainbiken, schaatsen op natuurijs en reizen. In 2005 bracht hij, na zijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, een klein jaar in Nieuw-Zeeland en Australië door. Zijn favoriete merk is Cannondale, een Amerikaans mountainbike- en racefietsenmerk, dat zich kenmerkt door kwaliteit, innovatie en design. 

Erik heeft de tweejarige opleiding van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht afgerond. 

Team.

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Team overzicht

Contact.

Zo kun je ons bereiken

Contactgegevens
Icon adres pin
Keizerstraat 7
4811 HL Breda
Postbus 1022
4801 BA Breda
Parkeer informatie

KvK 24279054
BTW 8066.58.630.B01