Aanpak merkbewaking EU

Wij kijken hierbij onder andere naar overeenstemming qua merk en (soort)gelijkheid van de producten en/of diensten én qua land of regio. Vervolgens schatten we juridisch gezien onze kansen op succes in. Ontdekken we een merkaanvraag die wel eens een risico kan vormen? Dan brengen we je daar snel van op de hoogte en geven we advies over hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Meer weten over onze merkbewaking?

Merkbewakingsberichten

Alleen als wij mogelijk conflicterende, nieuwe merkaanvragen gevonden hebben, nemen we contact met je op. Als er geen inbreukmakende merkaanvragen gesignaleerd worden, hoor je in eerste instantie niets van ons. Geen nieuws is goed nieuws! Jij beslist vervolgens of de door ons gesignaleerde nieuwe merkaanvraag voor je merk bezwaarlijk is. Als je dat wil kunnen we snel én binnen de oppositietermijn bezwaar aantekenen en tijdig vervolgstappen nemen.

Tarieven merkbewaking EU

Tarieven 33

Europese Unie € 21 / mnd

Merkbewaking in de Benelux, WIPO en EU registers en alle registers van de landen van de EU.  Naar keuze woord-merk of beeld-merk. Factuur € 250 per jaar 1 klasse
(€ 70 per extra klasse per jaar)

Wil je meer informatie over merkbewaking EU?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van merkbewaking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076 – 514 84 03 of mail naar [email protected]. We helpen je graag!

Stel je vraag

We geven je advies over het beschermen van je merk d.m.v. merkbewaking.

Snel en gedegen

Erg fijn contact gehad met Mitchell en bij vragen werd er snel opgenomen en de tijd voor je genomen. Zeker bij een eerste merkaanvraag komen…

lees meer

Erg fijn contact gehad met Mitchell en bij vragen werd er snel opgenomen en de tijd voor je genomen. Zeker bij een eerste merkaanvraag komen er veel nieuwe zaken op je af. Dan is het prettig om hierin wegwijs gemaakt te worden. Blij met het resultaat: een succesvolle merkinschrijving!