Over ons.

We werken intensief samen aan de maximale bescherming van jouw merk(en).

We willen onze klanten zekerheid bieden wanneer het gaat over merken.

Maak kennis met ons team

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Bekijk ons team

Werkwijze Merk-Echt

Ons team bestaat uit 27 ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met haar cliënten. Wij zijn tevens het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificatie voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en mogen ons met recht één van de snelst groeiende merkenbureaus van Nederland noemen.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

We willen onze klanten rust en zekerheid bieden wanneer het gaat over merken waarbij we streven naar efficiënte en effectieve oplossingen. Daarbij hechten we er aan om met regelmaat persoonlijk contact te hebben en in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken te worden bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van merken bij onze klanten. Een eerste advies over de aanpak is hierbij altijd kosteloos.

ORGANISATIE

We waken als één team over de veiligheid van uw merken.

LEES MEER OVER ONZE ORGANISATIE
MISSIE

We zijn, letterlijk en figuurlijk, een transparant merkenbureau.

Lees MEER OVER ONZE MISSIE
INTERNATIONAAL NETWERK

We werken samen met een netwerk van merkgemachtigden.

Lees MEER OVER HET NETWERK

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.

Vertrouwd door ruim 6.000+ bedrijven.

48.162

Onderzochte namen

18.314

Geregistreerde merken

10.000+

Bedrijven als klant

Team.

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We werken intensief samen aan de maximale bescherming van uw merk. Ieder vanuit een eigen specialistisch vakgebied.

Team overzicht