Daphine Venselaar

“Ons team is volledig op elkaar ingespeeld, zo zorgen we dat je portfolio up-to-date blijft.”

Daphine Venselaar
COO
daphine@merkecht.nl

In haar functie spreekt zij veel verschillende klanten: van reclamebureau, financiële dienstverlener tot schoenenproducent. “De ene dag inventariseer ik de wensen van een starter, de andere dag analyseer ik de merkenportefeuille van een internationaal opererende onderneming. Dat maakt mijn werk ontzettend dynamisch en boeiend." 

Vol enthousiasme investeert zij in lange termijn relaties met klanten. “Wederzijds vertrouwen vormt immers de basis voor klanten om ons in een vroeg stadium bij nieuwe ontwikkelingen te betrekken. Of dit nu gaat om een nieuwe productlijn, een fusie of een geografische uitbreiding, tijdig strategisch advies op IE gebied is erg waardevol en kan veel problemen voorkomen!” 

Daphine is inmiddels negen jaar werkzaam bij Merk-Echt en is trots om deel van het team uit te maken. “Ons team is volledig op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen we snel schakelen en samen zorgen we ervoor dat de portefeuille van de klant up-to-date blijft én overeenkomt met hun ambitie!” 

Team.

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Team overzicht

Contact.

Zo kun je ons bereiken

Contactgegevens
Icon adres pin
Keizerstraat 7
4811 HL Breda
Postbus 1022
4801 BA Breda
Parkeer informatie

KvK 24279054
BTW 8066.58.630.B01