Voordelen partner worden van Merk-Echt 

Merk-Echt is een van de grootste merkenbureaus van de Benelux. Als merkenbureau zorgen we dat het intellectuele eigendom van een organisatie wordt beschermd en bewaakt.

Het bekende ®-teken is hier een voorbeeld van, met dit teken geef je aan dat jouw merk geregistreerd staat in het merkenregister. Het ©-teken geeft aan dat er auteursrechten rusten op jouw ontwerp, idee of creatie. 

Kort gezegd zorgen we er voor dat jouw klant juridisch goed beschermd is tegen inbreuk van hun merk. 

Huidige partners Merk-Echt

We zijn er als je ons nodig hebt. Een blik op onze reviews laat zien dat Merk-Echt bekend staat om het razendsnel en adequaat handelen, waarbij we het graag lekker praktisch en duidelijk houden. Op juridisch geneuzel zal je ons dan ook niet betrappen: we communiceren in begrijpelijke, transparante taal en geven we concreet advies. Vervolgens gaan we zorgvuldig maar altijd ‘hands on’, creatief en oplossingsgericht aan de slag.

LP - goud waard

Jeroen Zijffers van Bigbooom over de samenwerking met Merk-Echt: 

“Bigbooom werkt als branding agency al een aantal jaar samen met Merk- Echt en ze zijn niet voor niets onze vaste partner waar het gaat om merkbescherming voor onze opdrachtgevers. Aanvragen  worden adequaat opgevolgd, advies is altijd op maat evenals de juridische support. Als je echt werk van je merk wil maken, zoek dan gewoon niet verder en bel deze ervaren club. Je zult het verschil merken!”

Jeroen Zijffers, Strategy + concept, Bigbooom

Waarmee kunnen we helpen 

Als merkenbureau ontzorgen we jou en jouw klant volledig zullen we jou en jouw klant volledig ontzorgen in dit proces van merkbescherming.