Deze vacature is reeds vervuld.

Je hebt als online marketeer één doel en dat is om Merk-Echt online op nummer 1 te zetten en te houden. Je bent hierbij creatief in het zoeken naar oplossingen die passen bij een juridisch kantoor. Je hebt daarnaast een analytische en vooruitziende blik zodat je trends binnen de online marketing snel en goed kan inzetten. Dit doe je op een gestructureerde manier zodat je altijd het overzicht behoudt.

Als online marketeer is het doel om Leads te genereren die gekwalificeerd worden, dit doe je o.a. door:

 • Het beheren van campagnes in Google Ads,
 • Het promoten van posts promoten op Social Media
 • Het opzetten van e-mailmarketing acties en journeys
 • Het monitoren en optimaliseren van je acties in Google Analytics

Kortom, een functie met veel verschillende werkzaamheden die je als creatieve duizendpoot allemaal onder controle hebt. Samen met een andere ervaren online marketeer maak je deel uit van het Improvement team van Merk-Echt. Je leert hier veel, je krijgt de mogelijkheid te ontdekken waar je goed in bent en je daarin verder te specialiseren.

Vacature online marketeer

 

Wij zoeken een leergierige en proactieve marketeer:

 • Je bent een leergierige en proactieve marketeer
 • Je hebt oog voor detail
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen
 • Je bent creatief
 • Je hebt een oplossingsgerichte houding
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond met werkervaring

Wat ga je doen?

Beleef hieronder een werkdag van een ervaren online marketeer bij Merk-Echt:

08.15 Weer een nieuwe dag op kantoor, ik begin de dag met een kop thee en het doorlezen van mijn e-mails. Het is nog lekker rustig want je mag hier zelf bepalen hoe laat je begint en ik begin graag vroeg.
08.30 Ik controleer de verschillende kanalen van Merk-Echt, Google Analytics, Google Ads, Facebook en LinkedIn enz. We zijn door een klant op Facebook genoemd, waarin we bedankt worden voor de goede service, altijd leuk om te lezen! Dit ‘Like’ ik natuurlijk meteen.
09.15 Twee weken geleden is er een nieuwe test opgezet binnen Google Ads, tijd voor een eerste analyse om te zien of de instellingen kunnen worden verbeterd.
10.30 De wekelijkse meeting van het improvement team, we bespreken elkaars werkzaamheden.
11:15 Een van onze juristen heeft een tekst geschreven voor een blog wat o.a. op de website geplaatst moet worden. Ik spreek later deze week met haar af om te kijken hoe en waar we haar artikel nog meer kunnen gebruiken.
11.30 Er staat in mijn inbox nog een vraag open van de websitebouwer, dit gaat over het inrichten van een nieuwe meting zodat er kan worden ge-A/B-test. Hiervoor heb ik even met ze gebeld en nu kan ik het verder afmaken.
12.30 Tijd om te lunchen! Gezellig samen lunchen in de ‘kantine’. Daarna kort loopje in de binnenstad.
13:00 Een van m’n collega’s uit het commerciële team komt met het idee om een mailing op te zetten voor onze prospects. Later vanmiddag heb ik met hem afgesproken, dus ik ga me nu alvast verdiepen in het onderwerp en bedenken wat de criteria zouden kunnen zijn voor het versturen van de mailing.
14.00 Afspraak met m’n collega om de mailing verder uit te werken, we brainstormen samen over de belangrijkste punten die in de tekst naar voren moeten komen, of er een landingspagina nodig is en wat de CTA dan zou moeten zijn.
15.00 Voor later deze week staat er een nieuwe video gepland om te posten op social media, ik ga vanmiddag aan de tekst werken zodat deze op tijd af is, ik schrijf ook een pakkende tekst voor bij de post.
16.30 Laatste controle van m’n takenlijst, heb ik alles gedaan wat ik vandaag wilde doen? Ik maak meteen m’n to do list voor morgen.
17.00 De werkdag zit er weer op, ik sluit alles af en ga lekker naar huis toe.

Wat bieden we je?

Merk-Echt biedt jou een informele werksfeer met jonge ambitieuze collega’s. Je komt te werken in een werkomgeving waarbij het belang van de intellectuele eigendomsrechten van de klant altijd voorop staat. Al je collega’s zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen, delen samen successen, werken hard en vinden humor erg belangrijk!

En verder:

 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei
 • Uren in overleg en flexibele werktijden
 • Prettige werkomgeving van alle gemakken voorzien, in hartje Breda op loopafstand van het station (<15 min.)
 • Informele werksfeer met veel jonge mensen, met gezellige vrijmibo
 • Uitstekende koffie, goede arbeidsvoorwaarden en een best salaris

Geïnteresseerd in deze vacature?

Ben je enthousiast, tenminste vier dagen per week beschikbaar en lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV, motivatiebrief en evt. portfolio naar [email protected] t.a.v. Marloes den Hollander en wie weet scoor jij een mooi plekje aan één van onze bureaus!

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is reeds vervuld.

Vacature merkgemachtigde

Maak kennis met het team

Merk-Echt is een jong team van merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.