Wij zijn op zoek naar een secretaresse met een proactieve houding die van aanpakken weet; jij ziet werk, trekt het naar je toe en handelt het af. In onze dynamische werkomgeving weet jij het hoofd koel te houden en ga jij accuraat te werk. 

Je hebt, samen met een collega, een centrale rol op onze juridische afdeling waar je het team zoveel mogelijk ondersteunt met administratieve en secretariële taken. 

Als secretaresse kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden en is prioriteiten stellen je tweede natuur, want op één dag maak je juridische dossiers aan, dien je merken in, factureer je werkzaamheden, houd je e-mailboxen van overheidsinstanties bij en handel je de post af etc. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze afwisselende en verantwoordelijke functie.

Wij zoeken een secretaresse die:

  • Administratief sterk is en accuraat werkt.
  • Verrassend proactief en dienstverlenend is.
  • Afgeronde opleiding op MBO+ niveau heeft (Schoevers pré)
  • Minimaal twee jaar gerelateerde werkervaring heeft.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat wij de juridisch secretaresse/juridisch administratief medewerker bieden:

‍Merk-Echt biedt jou een informele werksfeer met jonge ambitieuze collega’s. Je komt te werken in een werkomgeving waarbij het belang van de intellectuele eigendomsrechten van de klant voorop staat. Jouw collega’s hebben een commerciële drive, behalen samen successen, werken hard en vinden humor ook erg belangrijk! En verder:

  • Intern opleidingstraject
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Flexibele werktijden tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds.
  • Uitstekende koffie, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige vrijdagmiddagborrel

Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt B.V. is een modern merkenbureau dat gevestigd is in hartje Breda. Merk-Echt verzorgt sinds 1997 de registratie van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Merk-Echt bewaakt en handhaaft daarnaast actief de intellectuele eigendomsrechten van haar cliënten en treedt namens hen op in juridische geschillen.

Het deskundige team van Merk-Echt bestaat uit 40 jonge, ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met haar cliënten op het gebied van onderzoek naar en registratie, bewaking en handhaving van intellectuele eigendomsrechten. Merk-Echt is het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificaat voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Bij Merk-Echt is de norm: eerlijk, zakelijk en plezierig.

Reageren op deze vacature doe je door jouw motivatiebrief en CV (inclusief foto) op te sturen naar vacature@merkecht.nl t.a.v. Daphine Venselaar.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature merkgemachtigde

Maak kennis met het team

Bekijk ons team