We zijn op zoek naar een ondersteunende topper. Je hebt een echte aanpakkersmentaliteit en voelt je in een juridische omgeving helemaal thuis. Accuraat werken en een proactieve houding zijn twee van je sterkste eigenschappen. Je hebt, samen met een collega, een centrale rol op onze juridische afdeling waar je het team zoveel mogelijk ondersteunt. Je kunt goed prioriteiten stellen en staat stevig in je schoenen.

Schakelen tussen verschillende werkzaamheden is je tweede natuur, want op één dag maak je juridische dossiers aan, dien je merken in, factureer je werkzaamheden, houd je e-mailboxen van overheidsinstanties bij, controleer je of alle in- en verkoopfacturen kloppen, handel je de post af etc. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze afwisselende en verantwoordelijke functie.

Wij zoeken een enthousiaste flexibele collega die:

  • Accuraat werkt en oog voor detail heeft.
  • Verrassend proactief en dienstverlenend is.
  • Administratief en cijfermatig sterk is.
  • Afgeronde opleiding op MBO+ niveau heeft (Schoevers pré)
  • Minimaal twee jaar gerelateerde werkervaring heeft.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat wij bieden:

‍Merk-Echt biedt jou een informele werksfeer met jonge ambitieuze collega’s. Je komt te werken in een werkomgeving waarbij het belang van de intellectuele eigendomsrechten van de klant voorop staat. Jouw collega’s hebben een commerciële drive, behalen samen successen, werken hard en vinden humor ook erg belangrijk! En verder:

  • intern opleidingstraject
  • ruimte voor eigen initiatief
  • flexibele werktijden tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds.
  • uitstekende koffie, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige vrijdagmiddagborrel

Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt B.V. is een modern merkenbureau dat gevestigd is in hartje Breda. Merk-Echt verzorgt sinds 1997 de registratie van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Merk-Echt bewaakt en handhaaft daarnaast actief de intellectuele eigendomsrechten van haar cliënten en treedt namens hen op in juridische geschillen.

Het deskundige team van Merk-Echt bestaat uit 30 jonge, ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met haar cliënten op het gebied van onderzoek naar en registratie, bewaking en handhaving van intellectuele eigendomsrechten. Merk-Echt is het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificaat voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Bij Merk-Echt is de norm: eerlijk, zakelijk en plezierig.

Maak een gepersonaliseerde video waarin jij in een minuutje motiveert waarom jij ons team wil komen versterken, en stuur deze samen met je CV naar vacature@merkecht.nl t.a.v. Daphine Venselaar.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature merkgemachtigde

Maak kennis met het team

Bekijk ons team