Vacature Innovator (1 FTE).

Kom ons helpen en bouw aan jouw en onze toekomst!

Deze vacature is reeds vervuld.

Wij zijn op zoek naar een innovator, die intelligent, leergierig, analytisch, zelfstandig en creatief is. Wij zijn overtuigd dat de wereld zo snel verandert dat dit de noodzakelijke karaktereigenschappen zijn om de technische innovaties bij te kunnen houden. Kennis van onze huidige systemen en processen kun je allemaal leren.

Wij zijn de best geautomatiseerde juridische dienstverlener en willen onze voorsprong verder uitbouwen. Kom ons helpen en bouw aan jouw en onze toekomst!

Jouw taken bestaan uit:
- Bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, testen, implementeren en beheren van nieuwe of verbeterde software oplossingen in Salesforce.
- Intelligente keuzes maken in de beschikbare automatiseringsmogelijkheden en middels koppelingen met onze systemen hier gebruik van maken.
- Projectmatig je werk uitvoeren volgens de gemeenschappelijk overeengekomen prioriteiten.

Als innovator werk je in een team van 4 mensen die samen systeemverbeteringen en nieuwe ontwikkelingen bedenken, ontdekken, ontwerpen en produceren. Je leert hier veel, wordt begeleid door een ervaren developer en ook door een innovatieve ondernemer die automatisering als speerpunt heeft.

Functie-eisen:
- Heb je een studie WO (bijna) afgerond?
- Beschik je over een goed analytisch vermogen?
- Heb je interesse in CRM en met name Salesforce?
- Ben je nauwkeurig, kwaliteitsgericht en heb je oog voor detail?
- Beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen?
- Ervaring met HTML of Javascript is een pré.

Wij bieden...
- Motiverende werkomgeving in hartje Breda op loopafstand van het station.
- Flexibele werktijden.
- Informele werksfeer met veel jonge mensen.
- Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei (middels coaching en opleidingen).
- Uitstekende koffie en goede arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel
Merk-Echt is een dynamisch merkenbureau en verzorgt sinds 1997 de wereldwijde registratie van merken. Ons team bestaat uit 21 jonge, ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met hun cliënten om hun (merk)rechten te bewaken en actief te handhaven. Onze creativiteit komt ook tot uiting door nieuwe tools te ontwikkelen om daarmee het verschil in superieure dienstverlening te maken. Bij Merk-Echt is de norm: groei en betrouwbaar, zo zijn wij het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificaat voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Deze vacature is reeds vervuld.

Maak kennis met het team

Merk-Echt is een jong team van merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Bekijk ons team

Team.

Merk-Echt is een jong team van 21 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Team overzicht

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.