Stage.

Nieuwsgierig wat een merkenbureau precies doet? Kom stage lopen bij Merk-Echt en ervaar zelf hoe het is om elke dag met merken te werken.

Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt bestaat uit een jong team van 26 ambitieuze professionals. Wij denken actief en creatief mee met onze cliënten en staan voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en mogen ons met recht één van de snelst groeiende merkenbureaus van Nederland noemen.

We willen onze klanten rust en zekerheid bieden wanneer het gaat over merken waarbij we streven naar efficiënte en effectieve oplossingen. Daarbij hechten we er waarde aan om met regelmaat persoonlijk contact te hebben en in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken te worden bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van merken bij onze klanten.

Merkregistratie

Een goede bedrijfsnaam verdient de juiste bescherming. Er is immers tijd, energie en moeite in de naam gestoken. Uiteraard heeft een bedrijf al een handelsnaam, maar met een merkregistratie sta je toch sterker indien iemand jouw naam gebruikt. We begeleiden en adviseren bedrijven graag tijdens het proces van merkaanvraag tot succesvolle merkregistratie.

Merkbewaking

Volgens de wet is de merkhouder zelf verantwoordelijk voor het in stand houden van zijn merk. Door middel van merkbewaking nemen wij deze taak voor de merkhouder uit handen. Zodra wij een conflicterende merkaanvraag constateren sturen wij hierover een bericht naar de merkhouder, zodat er tijdig gereageerd kan worden. Indien gewenst kunnen wij een bezwaarbrief opstellen voor de tegenpartij of, indien dit nodig is, een oppositieprocedure voeren bij de overheidsinstantie.

Merkbeheer

De toenemende regelgeving ten aanzien van merken en de invloed van bijvoorbeeld internet op uw organisatie en merken, brengen steeds meer ondernemingen ertoe om hun merk of merkenportfolio laten controleren. Wij helpen onze klanten hierbij. Met behulp van professionele systemen maken wij een volledige analyse van het merkenportfolio van onze klanten. Tevens hebben onze klanten online toegang tot hun merken door middel van ons online portfolio.

Maak kennis met ons team

Merk-Echt is een jong team van 26 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Bekijk ons team

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.