Werken bij Merk-Echt.

Als je van groei houdt en zelf ook wilt groeien, kom dan ons team versterken! 

Merk-Echt B.V. is een gerenommeerd en dynamisch merkenbureau dat gevestigd is in een modern pand in hartje Breda. Merk-Echt verzorgt al 20 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Merk-Echt bewaakt en handhaaft daarnaast actief de intellectuele eigendomsrechten van haar cliënten en treedt namens hen op in juridische geschillen.

Het deskundige team van Merk-Echt bestaat uit jonge, ambitieuze professionals die actief én creatief meedenken met haar cliënten op het gebied van onderzoek naar en registratie, bewaking en handhaving van intellectuele eigendomsrechten. Merk-Echt is het eerste Nederlandse merkenbureau met een ISO9001:2015 certificatie voor kwaliteit. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Bij Merk-Echt is de norm: eerlijk, zakelijk en plezierig.

Op dit moment heeft Merk-Echt geen openstaande vacature. Een eventuele open sollicitatie is welkom, stuur een motivatiebrief incl. CV aan Daphine Venselaar (daphine@merkecht.nl)

Maak kennis met ons team

Ben je nieuwsgierig naar misschien wel je toekomstige collega's?

Bekijk ONS TEAM

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.

Team.

Merk-Echt is een jong team van 27 merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Team overzicht