Organisatie.

Merk-Echt registreert en bewaakt wereldwijd merken en modellen en verstrekt juridisch advies over intellectueel eigendom. Snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie bepalen de kwaliteit van ons werk. Dat vergt een zeer gestructureerde werkwijze. Daarom werken wij, als enig Nederlands merkenbureau, volgens strikte ISO-procedures. Onze afdelingen Office en Sales en onze juridische afdeling voor merken en modellen ontfermen zich als één team over de veiligheid van uw merk.

Afdeling Office

De Office Manager is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom merkregistraties. Vanaf het indienen van de merkaanvraag tot en met de ontvangst van uw betaling. De Office Manager zorgt voor de randvoorwaarden om de merkregistratie snel en soepel te laten verlopen.

Afdeling Sales

De afdeling Sales bestaat uit een customer relations manager, een commercieel medewerker binnendienst en een commercieel medewerker/merkgemachtigde. Zij onderhouden relaties met bestaande klanten en bouwen aan nieuwe relaties. Sales licht op heldere en begrijpelijke wijze onderzoeksresultaten en merkadviezen toe en informeert u over het belang van merkbescherming.

Juridische afdeling: merken en modellen

Op onze juridische afdeling zijn 7 juristen cq. merkgemachtigden verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van merkonderzoek, merkregistratie en merkbewaking. Zij voeren o.a. de volgende activiteiten uit:

Meer informatie?

Lees meer over Merk-Echt of maak kennis met ons team.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, via info@merkecht.nl of bel direct naar 076 - 514 84 03.

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.