Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt adviseert en begeleidt haar klanten zowel bij het verkrijgen van merk- en modelrechten als bij de kwesties daaromtrent. Korte communicatielijnen en moderne informatietechnologie stellen ons in staat uiterst snelle, (kosten)efficiënte diensten te verlenen. We streven ernaar om samen met medewerkers, klanten en derden op een plezierige en winstgevende manier de nummer 1 in Nederland te worden.

Toegevoegde waarde voor medewerkers, klanten en leveranciers

Wij bieden medewerkers een prettige werksfeer en een gestructureerde werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, continuïteit en de zekerheid van een inkomen. Klanten kunnen rekenen op rust en zekerheid, voortkomend uit ontzorging en een goede bescherming van hun merken. Hiermee helpen we ondernemers zich volledig op hun kernactiviteiten te richten. Leveranciers kunnen vertrouwen op tijdige betalingen. Merk-Echt komt afspraken na en maakt verwachtingen waar.

Heldere taal en duidelijke adviezen

Merk-Echt is, letterlijk en figuurlijk, een transparant merkenbureau. Het glazen kantoor weerspiegelt ons transparante karakter. Geen wollige verhalen en ellenlange offertes, noch onbegrijpelijke contracten en talloze mogelijkheden. Wij houden van klare taal, concrete adviezen en duidelijke afspraken. Is er iets niet duidelijk? Dan helderen we dat snel op. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

Strevend naar de nummer-1 positie

Merk-Echt is een gewaardeerd merkenbureau met 43 ervaren medewerkers. Opgericht in 1997, gevestigd in hartje Breda. Denkend als ondernemer, en vooral vanúit de ondernemer. Wij beheren ruim 15.000 merken voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Al jarenlang bezetten we de landelijke nummer 3-positie in aantal merkregistraties. Ons doel is het bereiken van de 1e plaats.

Internationaal netwerk

Merk-Echt is al meer dan 10 jaar lid van de INTA, The International Trademark Association waar IE professionals uit meer dan 190 landen verenigd zijn. Lees meer »

Meer informatie over Merkenbureau Merk-Echt?

Lees meer over Merk-Echt of maak kennis met ons team. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, via [email protected] of bel direct naar 076 – 514 84 03. We helpen je graag.