Missie.

Merkenbureau Merk-Echt

Merk-Echt adviseert en begeleidt haar klanten zowel bij het verkrijgen van merk- en modelrechten als bij de kwesties daaromtrent. Korte communicatielijnen en moderne informatietechnologie stellen ons in staat uiterst snelle, (kosten)efficiënte diensten te verlenen. We streven ernaar om samen met medewerkers, klanten en derden op een plezierige en winstgevende manier de nummer 1 in Nederland te worden.

Toegevoegde waarde voor medewerkers, klanten en leveranciers

Wij bieden medewerkers een prettige werksfeer en een gestructureerde werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, continuïteit en de zekerheid van een inkomen. Klanten kunnen rekenen op rust en zekerheid, voortkomend uit ontzorging en een goede bescherming van hun merken. Hiermee helpen we ondernemers zich volledig op hun kernactiviteiten te richten. Leveranciers kunnen vertrouwen op tijdige betalingen. Merk-Echt komt afspraken na en maakt verwachtingen waar.

Heldere taal en duidelijke adviezen

Merk-Echt is, letterlijk en figuurlijk, een transparant merkenbureau. Het glazen kantoor weerspiegelt ons transparante karakter. Geen wollige verhalen en ellenlange offertes, noch onbegrijpelijke contracten en talloze mogelijkheden. Wij houden van klare taal, concrete adviezen en duidelijke afspraken. Is er iets niet duidelijk? Dan helderen we dat snel op. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

Enige Nederlandse ISO 9001-gecertificeerd bureau

Als enig, van oorsprong Nederlands merkenbureau, hebben wij kwaliteit geborgd via ISO 9001:2015. Zo weet u zeker dat uw intellectuele eigendom in veilige handen is. Onze werkwijze ligt in 7 kernprocessen vast. Binnen deze structuur functioneert ons team als een goed geoliede machine. Onze acties sluiten naadloos op elkaar aan. De jaarlijkse audit houdt ons scherp op kwaliteit en efficiëntie.

Strevend naar de nummer-1 positie

Merk-Echt is een gewaardeerd merkenbureau met 27 ervaren medewerkers. Opgericht in 1997, gevestigd in hartje Breda. Denkend als ondernemer, en vooral vanúit de ondernemer. Wij beheren ruim 15.000 merken voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Al jarenlang bezetten we de landelijke nummer 3-positie in aantal merkregistraties. Ons doel is het bereiken van de 1e plaats.

Internationaal netwerk

Merk-Echt is al meer dan 10 jaar lid van de INTA, The International Trademark Association waar IE professionals uit meer dan 190 landen verenigd zijn. Daarbij heeft Merk-Echt zijn eigen onafhankelijke netwerk van ISO 9001 Certified Foreign associates opgebouwd in o.a. USA, China, Canada, Midden Oosten, Zuid Amerika en in vrijwel alle Europese landen. Lees meer »

Meer informatie over Merkenbureau Merk-Echt?

Lees meer over Merk-Echt of maak kennis met ons team. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, via info@merkecht.nl of bel direct naar 076 - 514 84 03. We helpen je graag.

Gratis overstap service

Laat ons al uw merken beheren en ervaar onze service.

Lees meer

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.