Merkenbureau Benelux.

Merk-Echt is actief als merkenbureau in de Benelux en biedt u een professionele dienstverlening op het gebied van merken & merkenrecht. Met een enthousiast team van ervaren specialisten zijn wij dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Hierbij mag u rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor uw merk.

Van merkonderzoek tot merkbewaking

Merkenrecht is  een complex vakgebied waar een specialistische kennis noodzakelijk is. De specialisten van merkenbureau Merk-Echt zijn ruimschoots in het bezit van deze kennis en beschikken over een gedegen ervaring in deze branche. Zij kunnen u dan ook van dienst zijn met verschillende maatwerk diensten voor uw merken, modellen en afbeeldingen.

Een greep uit de diensten van merkenbureau Merk-Echt:

Bij alle diensten mag u rekenen op een persoonlijke service op maat en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening die extra onderstreept wordt door onze ISO 9001:2015 certificering.

Vraag het onze merkenexperts

Wilt u graag meer weten over onze diensten voor uw merken of een afspraak maken met een van onze merkenexperts?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.