Benelux merkenbureau.

Merkenbureau Benelux

Merk-Echt is actief als merkenbureau in de Benelux en biedt professionele dienstverlening op het gebied de bescherming van merken en modellen. Met een enthousiast team van ervaren specialisten zijn wij dagelijks bezig met het onderzoeken, registreren, bewaken en handhaven van merken en modellen van onze opdrachtgevers.

Wij zijn uw persoonlijke merkbewakers.

Van merkonderzoek tot merkbewaking

Merkenrecht is een complex vakgebied waarin specialistische kennis noodzakelijk is. De merken experts van merkenbureau Merk-Echt zijn ruimschoots in het bezit van deze kennis en beschikken over een gedegen ervaring in deze branche. Zij zijn je graag van dienst bij de bescherming van jouw merken of modellen in de Benelux, deEuropese Unie of daarbuiten.

Een greep uit de diensten van merkenbureau Merk-Echt:

Je kunt altijd rekenen op persoonlijke service op maat en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening die extra onderstreept wordt door onze ISO 9001:2015 certificering.

Vraag het onze merkenexperts

Wil je meer weten over onze diensten of een afspraak maken met een van onze merken experts?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn je graag van dienst.

Full-service merkbescherming.

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

1.

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

2.

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

3.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.