Veelgestelde vragen

 • Heb ik een eigen werkplek?

  Voor Corona had iedereen zijn eigen werkplek. Maar nu we 2 personen per ruimte toelaten, betekent dit dat er wat flexibeler moet worden omgegaan met de werkplekken. Wat er na Corona gebeurt met de werkplekken is nog niet duidelijk. Op iedere werkplek kun je in ieder geval kiezen tussen een Mac of Windows computer, heb je 2 grote schermen, je eigen telefoon en een goede bureaustoel.

 • Hoe gaan jullie om met corona?

  Goeie vraag. We doen er alles aan om de werkplek zo veilig mogelijk te maken voor collega's waarvoor het onmogelijk is om thuis te werken. We hebben werkplekken afgebakend en er zijn niet meer dan 2 personen per ruimte toegestaan. In iedere ruimte hebben we hygiene gel, ook bij binnenkomst, waar je ook nieuwe mondkapjes vindt.

  Daarnaast werkt iedereen die kan, vanuit huis. Om ervoor te zorgen dat je thuis ook goed kunt werken, bieden we de mogelijkheid om extra schermen, bureaustoelen, en andere apparatuur te lenen.

 • Hoe zit het met de lunch?

  Zeker een belangrijke vraag! We hebben een hele gezellige open keuken met bar waar iedere lunch eitjes, tosti's en lekkere cappuccino's worden gemaakt. Op vrijdag vindt hier (buiten Corona) ook de vrijdag-middag-borrel plaats.

 • Hoe zit het met de werktijden?

  We hanteren flexibele werktijden. Dat houdt in dat je tussen 8 uur ‘s ochtends en half 7 ‘s avonds je werkdag kunt maken.

 • Kan ik me blijven ontwikkelen als ik bij merk-echt in dienst ben?

  Jazeker. We hebben onlangs bijvoorbeeld de Merk-Echt Academy opgericht waarmee we onze werknemers verder opleiden binnen het vakgebied. Maar ook kun je verschillende cursussen volgen binnen en buiten Merk-Echt. We motiveren dit ten zeerste.

 • Kan ik part-time werken?

  Het verschilt per functie wat we qua uren van je verwachten. Over het algemeen zijn de meeste functies part-time (36u per week) in te vullen.