Wat we belangrijk vinden

Werken bij Merk-Echt 1

Rechtvaardig

Merk-Echt is oprecht betrokken, denkt altijd actief mee en neemt de klant zoveel mogelijk uit handen. Iedere ondernemer verdient het om origineel te kunnen zijn én blijven. Dát is rechtvaardigheid en daar zetten wij ons iedere dag opnieuw voor in. We adviseren bij het nemen van risico’s, handhaven de Intellectuele Eigendomsrechten en beschermen de goede naam van de klant.

Echt

Echt

Merk-Echt is eerlijk, betrouwbaar, deskundig en loyaal. We zijn er voor de echte ondernemers die zich onderscheiden in hun originaliteit en aan hun reputatie willen bouwen. Dat doen we zorgvuldig, maar altijd ‘hands on’, creatief en oplossingsgericht. En, niet onbelangrijk: in begrijpelijke taal. We werken met korte, persoonlijke lijnen en begrijpen dat het werk van deze ondernemers niet stopt na 17.00 uur.

Duidelijk

Duidelijk

Merk-Echt is altijd transparant en eerlijk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo behoeden we de klant voor valkuilen en zinloze investeringen. Transparantie betekent ook: geen verborgen kosten, goed inzicht in de risico’s, waar mogelijk een niet-goed-geld-terug beleid en het voortdurend monitoren van onze efficiency en resultaten (per persoon en per groep).

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken nog een:

 • Ervaren merkgemachtigde/IE-jurist

  In verband met onze groei is Merk-Echt op zoek naar uitbreiding van haar team met een enthousiaste merkgemachtigde.

  ‍De functie van merkgemachtigde houdt het volgende in:

  • het uitvoeren van merkonderzoeken
  • het verrichten van merk- en modelaanvragen
  • correspondentie voeren met overheidsinstanties en buitenlandse gemachtigden
  • het adviseren en bijstaan van cliënten in juridische kwesties op het gebied van intellectueel eigendom
  • het adviseren en bijstaan van cliënten in oppositieprocedures
  • het bijhouden van kennis op het gebied van intellectueel eigendom

  Lees hier meer over deze vacature.

 • Paralegal / juridisch medewerker

   

  Je hebt een echte doenersmentaliteit en voelt je in de juridische omgeving helemaal thuis. Je bent zowel dienstverlenend als punctueel ingesteld. Zelfstandig en accuraat werken zijn twee van je sterkste punten. Dit doe je op een professionele en betrokken manier. Je kunt goed prioriteiten stellen en staat stevig in je schoenen. Je levert kwaliteit in dienstverlening en doet wat je zegt, want daar hechten we bij Merk-Echt veel waarde aan.

  Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheid waarbij het bewaken en handhaven van de intellectuele eigendommen van de klant voorop staan. Je komt op de paralegal afdeling te werken in een enthousiast en gedreven team binnen de juridische dienstverlening. Lees hier meer over deze vacature.

   

 • Juridisch secretaresse / juridisch administratief medewerker

  Wij zijn op zoek naar een secretaresse met een proactieve houding die van aanpakken weet; jij ziet werk, trekt het naar je toe en handelt het af. In onze dynamische werkomgeving weet jij het hoofd koel te houden en ga jij accuraat te werk.

  Je hebt, samen met een collega, een centrale rol op onze juridische afdeling waar je het team zoveel mogelijk ondersteunt met administratieve en secretariële taken.

  Als secretaresse kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden en is prioriteiten stellen je tweede natuur, want op één dag maak je juridische dossiers aan, dien je merken in, factureer je werkzaamheden, houd je e-mailboxen van overheidsinstanties bij en handel je de post af etc. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze afwisselende en verantwoordelijke functie. Lees hier meer over deze vacature.

Op de werkvloer

Merk-Echt is allesbehalve een stijf en afstandelijk bureau. De sfeer op de werkvloer is informeel en energiek. Er is altijd ruimte voor initiatief, graag zelfs! De karakters in ons team zijn heel divers. Maar onze mensen hebben hun open houding en goede ‘people skills’ gemeen. We zoeken elkaar met regelmaat op voor overleg of advies. Want alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Niet onbelangrijk: de koffie is lekker en er wordt genoeg gelachen. Een borrel op vrijdag en met regelmaat samen wat gezelligs doen en even ‘los’ komen van werk hoort er hier echt bij.

Contact 3
Bedankt

Adviseurs merken en modellen

Vanaf het indienen van de merkaanvraag tot en met de ontvangst van jouw betaling: dit team zorgt voor de randvoorwaarden om jouw merkregistratie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Ze lichten de onderzoeksresultaten en merkadviezen altijd op begrijpelijke wijze aan je toe. Ook onderhoudt dit team relaties met bestaande klanten én bouwt het aan nieuwe relaties.

Bekijk het team
Merk bewaken 7

Paralegals

De paralegals zijn verantwoordelijk voor de merkbewaking en de merkbewakingsberichten. Ook wanneer de naam of het adres van de merkhouder moet worden gewijzigd, zullen zij dit verzorgen. Voor (inter)nationale aanvragen onderhoudt dit team ook het contact met de betreffende agent, overal ter wereld. Ook ondersteunt paralegal de Merk-Echt juristen met verschillende administratieve werkzaamheden.

Bekijk het team
Merk handhaven

Juristen

Onze ‘merkgemachtigden’ zijn verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van ons merkonderzoek, de merkregistratie én de merkbewaking. Zij houden zich onder andere bezig met merkonderzoek, het opstellen van juridische product- en dienstomschrijvingen, het indienen van Benelux merken, EU merken en internationale merken, en nog veel meer.

Bekijk het team
Merk registreren 10

Marketing

Het marketing team bestaat uit 3 enthousiaste dames. Hoe bereikt de klant ons, hoe doorlopen ze het proces, hoe verloopt het contact, zijn vraagstukken waar zij zich dagelijks mee bezig houden. Met als doel; zoveel mogelijk de juiste doelgroep bereiken en ze enthousiast maken over Merk-Echt.

Bekijk het team
Improvement team Merk-Echt

Improvement team

Binnen Merk-Echt hebben we een Process Of OnGoing Improvement (POOGI). Hoe kunnen we door automatisering en het gebruik van big data en AI onze processen sneller, foutlozer en meer schaalbaar maken? Hoe kunnen zorgen dat onze mensen minder dom en/of repeterend werk hoeven te doen en zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk en interessant is? Hier blijven we, aangestuurd door Improvement, volop in investeren.

Bekijk het team
Management team

Management team

Het management team bestaat uit 3 leden. Samen zijn zij verantwoordelijk voor wat er binnen Merk-Echt gebeurt. Op de eerste plaats staat de zorg voor gelukkig personeel en op de tweede plaats hoe kunnen we onze klanten meer tevreden maken. Dat zijn de twee simpele hoofddoelstellingen van Merk-Echt, het management team probeert te helpen om die hoofddoelstellingen binnen de bestaande beperkingen te bereiken.

Bekijk het team
Merk bescherming

Merk-Echt Academy

Merk-Echt groeit in rap tempo. Om ervoor te zorgen dat onze nieuwe juridische medewerkers zich meteen bij ons thuis voelen én al snel goed kunnen meedraaien, is de Merk-Echt Academy in het leven geroepen. Een inhoudelijk onboarding-programma waarin alle facetten van ons werk langskomen: van de introductie tot alle systemen tot aan diverse (juridische) trainingen en het kennismaken met de bedrijfsvoering van Merk-Echt. Zo bouwen we vanaf dag één aan een goede, comfortabele basis voor onze nieuwe collega’s.

Heb je vragen over werken bij Merk-Echt?

Of over een van onze vacatures? Neem contact op met Daphine.

Daphine Venselaar