Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Over ons 10We willen onze klanten rust en zekerheid bieden wanneer het gaat over merken waarbij we streven naar efficiënte en effectieve oplossingen. Daarbij hechten we er aan om met regelmaat persoonlijk contact te hebben en in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken te worden bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van merken bij onze klanten. Een eerste advies over de aanpak is hierbij altijd kosteloos.

 

Vacature merkgemachtigde

Maak kennis met het team

Merk-Echt is een jong team van merkprofessionals. We zijn analytisch en nauwkeurig én bezitten een gezonde dosis humor.

Full-service merkbescherming

Wij zorgen voor sterke juridische bescherming van jouw merknaam, handelsnaam, productnaam of bedrijfsnaam.

Diensten 17

Persoonlijk & Snel

We verdiepen ons in jouw situatie en denken met je mee. We zijn beschikbaar wanneer jij daarom vraagt, werken efficiënt en nemen je het werk op professionele wijze uit handen.

Diensten 16

Helder advies

Bij de bescherming van merken en andere intellectueel eigendomsrechten komt veel kijken. Merk-Echt spreekt heldere taal en geeft je concreet advies, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

Registratiegarantie

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van onze service bieden we, als het enige merkenbureau, een 100% registratiegarantie. *Lees hier de voorwaarden.

Internationaal netwerk

Wij maken gebruik van een groot internationale netwerk van onafhankelijke ervaren collega merkengemachtigden.

In samenwerking met deze vaste groep van buitenlandse kantoren behartigen we dus ook internationale belangen. Er is zeer regelmatig contact met deze kantoren in meer dan 154 landen. Zij worden ook jaarlijks geëvalueerd in het kader van ISO 9001:2015. Informatie, ervaringen en actualiteiten worden geregeld uitgewisseld en deze bundeling van krachten leidt reeds jaren wereldwijd tot successen.

Over ons 12