Merk vastleggen.

Bescherm je productnaam, bedrijfsnaam en/of logo door je merk vast te leggen.

!

Zekerheid met een gratis onderzoek

Vraag vandaag nog een onderzoek aan en ontvang een offerte plus een gedegen risicoanalyse met juridisch advies. Onze juridische experts onderzochten reeds meer dan 40.000 namen. Ruim 15.000 daarvan zijn échte merken® geworden. 

!

Een jaar gratis merkbewaking t.w.v. €150

Nadat jouw merk is vastgelegd is het verstandig om dit merk ook te bewaken. Als merkhouder dien je zelf in de gaten te houden of er inbreuk wordt gemaakt op het merk, maar Merk-Echt kan dat ook voor je doen. Wij vinden merkbewaking zo belangrijk, dat je (in principe) bij een nieuwe merkaanvrage een jaar gratis merkbewaking ontvangt. Dit is tenminste €150 korting op het totaalbedrag voor een Benelux merk en €250 korting voor een EU merk. Zo kom je te weten of anderen een gelijkend merk aanvragen en kun je hier actie tegen ondernemen.

2

Wanneer is een merk sterk?

Een goede merknaam is helder voor uw klant én juridisch ijzersterk. Een commercieel sterke merknaam is niet automatisch een juridisch sterke merknaam. De eerste is vaak algemeen en beschrijvend. De tweede uniek en onderscheidend, dus beter te beschermen. Gaat u een nieuw merk ontwikkelen? Wij onderzoeken graag in een vroeg stadium of bescherming van uw merk mogelijk is.

Vraag nu een gratis onderzoek aan.

Ontvang vrijblijvend een gedegen risicoanalyse mét juridisch advies.

Wat gaan we voor je doen?

Wij adviseren om vooraf onderzoek te laten doen in het merkenregister van de landen (of de regio) waar het merk geregistreerd dient te worden naar reeds bestaande gelijke en gelijkende merknamen om zo de kans op succes van de merkaanvragen in te schatten. Wij vinden een vooronderzoek dermate essentieel dat wij altijd voor iedere Benelux en EU merkaanvraag een identiek naamsonderzoek doen, dat zit al in onze vaste prijs voor een merkregistratie.

Vertrouwd door ruim 10.000+ bedrijven.

48.436

Onderzochte namen

18.459

Geregistreerde merken

10.000+

Bedrijven als klant
Logo A-Ware
Logo Quooker
Logo Max Verstappen
Logo Greenwheels
Logo Omoda
Logo Extrema Outdoor
Logo AD Benelux
Logo Thales
Logo Body & Fit
Logo Vandebron
Logo Amarant
Logo Bierens
Logo Amarant
Logo Buienalarm
Logo Goosecraft
Logo Acht van Chaam
Logo Iedereen Genkt
Logo Melvita
Logo Mourik
Logo Profile Tyrecenter
Logo Poederbaas
Logo Red-Rag
Logo Sani-Dump
Logo Schouten Global
Logo NAC Breda
Logo Schrobbeler
Logo Skidome
Logo Tie Kinetix
Logo Trendhopper
Logo Velvet
Logo Zwarte Cross
Logo Your Hosting
Logo Puckababy

Binnenkort ook vertrouwd door u?

Start nu met een gratis naamsonderzoek

Merk-Echt helpt het MKB en grote bedrijven bij het beschermen van hun merken.

In 4 stappen een merk.

Door een merk aan te vragen in het merkenregister van de overheid heb je, ná succesvolle registratie, wettelijke bescherming. Hoe dat werkt staat in de volgende 4 stappen uitgelegd.

1

Start met een gratis onderzoek.

Voorafgaand aan iedere merkregistratie wordt door onze juristen altijd gecheckt of je naam niet te beschrijvend is om als merk geaccepteerd te kunnen worden. Tevens wordt er altijd een identiek naamsonderzoek in de Benelux of EU merkenregisters gedaan, daarin wordt gekeken of het merk al is geregistreerd voor identieke of soortgelijke activiteiten. Het is ook mogelijk om een uitgebreid naamsonderzoek te verrichten.
Wil je weten of jouw merk geregistreerd kan worden? Vraag dan vandaag nog een naamsonderzoek aan. Dan ontvang je van ons de onderzoeksresultaten die door onze juristen zijn opgesteld en een vrijblijvende offerte.

2

Wie wordt de houder van het merk?

De volgende stap is het bepalen welke partij de eigenaar wordt van het toekomstige merk. Deze eigenaar wordt de merkhouder genoemd. Een merkhouder kan zowel een rechtspersoon (een onderneming, zoals een B.V., V.O.F. of een stichting) als een natuurlijk persoon (bijvoorbeeld jijzelf) zijn. De rechten en plichten die verband houden met het merk rusten op de merkhouder. Wil je precies weten wat een merkhouder is? Hier lees je daar alles over.

3

Juridische omschrijving van producten en/of diensten.

Het volgende onderdeel van de merkaanvraag is de voor het merk op maat gemaakte juridische omschrijving van de producten en/of diensten waarvoor je het merk in de markt zet. Let op! Deze zorgvuldig gemaakte omschrijving is essentieel en bepaalt hoofdzakelijk de (toekomstige) beschermingsomvang van jouw merk. Wil je hier meer uitleg over? Bel dan vrijblijvend met één van onze merkenadviseurs op nummer +31765148403

4

Wij regelen de hele aanvraagprocedure voor je.

We nemen de gehele aanvraagprocedure van het merk voor je uit handen. Van N tot I. (Van naamsonderzoek tot inschrijvingsbewijs.) Wanneer jouw merk uiteindelijk succesvol is geregistreerd, kun je in principe het alleenrecht claimen op het gebruik van dat merk in een vastgesteld gebied en in de bepaalde categorie van producten en/of diensten.

&

Onze 100% registratiegarantie.

Als enige merkenbureau met ISO 9001:2015 certificering hebben wij volledig vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening en daarom bieden we je 100% registratiegarantie. 
Lees hier de voorwaarden.