Als ondernemer wil je niet dat een ander zomaar met jouw waardevolle merk aan de haal gaat. Zorg er daarom voor dat jouw merkrechten goed en op tijd beschermd zijn. Een handelsnaamregistratie (inschrijving bij de KVK) volstaat hierbij niet: je hebt hier een merkregistratie voor nodig. Juridisch gezien komt daar nogal wat bij kijken. Je doet er dan ook verstandig aan om jouw merkregistratie uit te besteden aan een gespecialiseerd juridisch bureau.

Laat je jouw merk registreren door Merk-Echt? Dan nemen we (bijna) alles voor je uit handen. Dan kun jij door met waar jij goed in bent: ondernemen en verder bouwen aan een sterk merk.

In 7 stappen naar een beschermd merk

In de Merk-Echt gids ‘In 7 stappen naar een beschermd merk’ leggen we stap voor stap aan je uit hoe een merkregistratie via Merk-Echt werkt, wat de doorlooptijden zijn en wat er hierbij van jou wordt verwacht.

Download de gids direct

Vul hieronder je gegevens in en je kunt de Merk-Echt gids ‘In 7 stappen naar een beschermd merk’ direct lezen en downloaden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Merk-Echt respecteert je privacy en we nemen contact met je op voor aanvullende vragen of voor jou relevante informatie, producten, diensten en aanbiedingen. Je kunt je altijd afmelden.