Een IE-jurist kan je helpen met al je Intellectueel Eigendom vragen. Onze merkgemachtigden zijn met name gespecialiseerd in de registratie, het bewaken en handhaven jouw merk of model. Zij voorzien je van advies waar nodig, onderzoeken of jouw merk (nog) aangevraagd kan worden en stellen samen met jou een strategie op waar en hoe jouw rechten het beste beschermd kunnen worden.

Wij werken internationaal samen met meer dan 40 merkagenten zodat wij merkrechten in vrijwel alle landen van de wereld kunnen verkrijgen en beschermen. Daarbij helpen onze merkgemachtigden je met het opstellen van de juridische omschrijving van de producten en/of diensten. Wij kunnen zeggen dat dit één van onze sterke punten is.

Onze ervaring leert ons dat de manieren waarop wij de producten en diensten juridisch omschrijven de beste resultaten boekt. Onze omschrijvingen zijn op maat gemaakt en volledig gespecificeerd en gedetailleerd en op jouw specifieke merk geschreven. We kijken dus altijd naar jouw merk en naar jouw situatie, zodat deze omschrijving perfect past met wat jij wil bereiken met jouw merk.

Als het merk geregistreerd is wordt het door onze juristen bewaakt in de relevante merkenregisters, en wanneer andere mensen jouw merk gebruiken, kunnen zij daar voor je tegen optreden. Onze merkengemachtigden zijn juristen met een specialisatie (master) in het IE-recht. Daarvoor hebben de meesten een tweejarige beroepsopleiding bij het BMM gedaan die zij jaarlijks op peil houden. Alle merkgemachtigden zijn lid van het BMM en zijn daarmee gehouden aan de ereregels.

Wij altijd op zoek naar ervaren merkgemachtigden/IE-juristen. Bekijk de vacature.