Waar wij ons in onderscheiden van andere bureaus, is dat wij echt eerlijk tegen je zijn of jouw aanvraag kans van slagen heeft (en door volledig te zijn in wat iets gaat kosten). Wij zijn zo overtuigd van ons kunnen, dat jij door onze 100% registratie garantie geen onnodig risico loopt. Daarnaast kunnen wij je helpen met de bewaking van je merk, wat wij het eerste jaar gratis doen. Waar je bij andere bureaus voor iedere stap meer geld moet betalen, is dat bij ons juist niet het geval. Wat wij van tevoren op onze offerte zetten, is wat jij kwijt bent voor een kwalitatief uitstekende merkaanvraag en uiteindelijk je volledige registratie.

Wij hebben geen advocaten in dienst en zijn dus ook niet gefocused op langlopende conflicten met veel uurtje factuurtje werk. Wij proberen zo snel en zo zakelijk mogelijk een conflict op te lossen voor onze klanten, dat zijn immers ondernemers. Wij zijn één van de top 3 bureaus van Nederland en doen meer dan 1000 registraties per jaar. Wij groeien als bureau hard dankzij een alsmaar groeiend en uiterst tevreden klantenbestand. Wij zijn trots op onze klanten en hun merken. Wij beschouwen deze merken ook een beetje als onze eigen merken en daarom werken wij als team ook perfect samen om het beste te doen voor het merk op de lange termijn.

Pas op! Veel merkenbureaus geven je een lage (vanaf) prijs, die later wordt aangevuld met allerlei extra kosten. Ook dienen ze vaak gewoon in wat jij gevraagd hebt terwijl ze weten dat daar later allerlei extra werk door ontstaat dat ze dan op basis van uurtje factuurtje in rekening kunnen brengen. Bij Merk-Echt werken wij niet zo: wat op de offerte staat is wat je betaalt, niet meer en niet minder.