Ben je alleen bekend met Merk-Echt vanwege onze merkregistraties? Dat is jammer, we kunnen namelijk nog zo veel meer voor je doen! Een merkregistratie is slechts het begin van de bescherming van jouw intellectuele eigendom. Als ondernemer vereist het beheer van jouw merk specifieke expertise en inzicht. Het is geen taak die je zomaar tussendoor doet. Elke situatie is uniek en vraagt om op maat gemaakte oplossingen. Daarom is het slim om dit over te laten aan juridische professionals. Bij Merk-Echt ben je aan het juiste adres voor de volledige zorg van jouw merk.

Wat houdt het beheer van jouw merkenportfolio bij Merk-Echt in?

 

1. Wij denken met je mee

Je merkengemachtigde denkt met je mee bij de verschillende uitdagingen rondom je merken. Ga je nieuwe producten of diensten lanceren onder een bestaand merk? Jouw merkengemachtigde denkt met je mee en controleert of je huidige portfolio voldoende is, of dat er aanvullende merkregistraties nodig zijn. Ga je handelen in nieuwe markten of landen? Dan bekijkt je merkengemachtigde of uitbreiding van je merkrechten noodzakelijk is en adviseert je hierover.

2. Vaste aanspreekpunten

We houden de lijntjes hier graag lekker kort. Bij Merk-Echt krijg je een vast team toegewezen bestaande uit een ervaren adviseur en een gespecialiseerd IE-jurist. Dit team kent jouw portfolio door en door en biedt persoonlijk en deskundig advies op maat.

3. Screening van jouw merkenportfolio

We controleren of de bescherming van jouw merkenportfolio nog steeds actueel en effectief is.

4. Jaarlijkse check

We doen elk jaar een ‘APK’ om te controleren of je merk nog goed beschermd is en om noodzakelijke updates door te voeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

5. Online merkenportfolio

Onze online omgeving is een overzichtelijk en veilig platform waar je alle gegevens van jouw merken kunt inzien. 

Wat levert het je op?

  • Vertrouwen
    Met onze uitgebreide diensten kun je erop vertrouwen dat jouw merken continu beschermd zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 15.000 tevreden klanten biedt Merk-Echt de expertise en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Onze reviews laten zien dat we snel en adequaat handelen, waarbij we het graag praktisch en duidelijk houden.
  • Tijdbesparing
    Met Merk-Echt als jouw merkgemachtigde ben je verzekerd van deskundig beheer, waardoor jij je kunt focussen op wat je het beste doet: ondernemen en investeren in je merk.
  • Financiële voordelen
    Het proactief laten beheren van jouw merkenportfolio kan potentiële juridische problemen en kosten op de lange termijn voorkomen. Bovendien werken we niet op basis van uurtje-factuurtje. Kleine wijzigingen, zoals een adreswijziging of het aanpassen van de gemachtigde, kunnen we eenvoudig voor je doorvoeren in de bestaande registratie.

Gratis overstapservice

Heb je al een gemachtigde of tussenpersoon en overweeg je om over te stappen naar een ander merkenbureau? Wij bieden graag een vrijblijvende ‘second opinion’ aan. Zo kun je snel zien of het de moeite waard is om voor Merk-Echt te kiezen.

Wil je gratis overstappen?

Gratis adviesgesprek
Licentieovereenkomst

Gerelateerde blogs

Merk-Echt registreert jouw merk in het merkenregister

Merk-Echt jouw merkgemachtigde maken: dit zijn de voordelen

Lees meer
Merk-Echt vierde jaar op rij genomineerd voor FD Gazellen

Merk-Echt vierde jaar op rij genomineerd voor FD Gazellen

Lees meer
Podcast Groeivoer X Merk-Echt: masterclass merkbescherming

Podcast Groeivoer X Merk-Echt: masterclass merkbescherming

Lees meer