21 oktober 2022 bestaat Merk-Echt 25 jaar. Een mijlpaal, die we graag aangrijpen om even stil te staan bij een ‘kwarteeuw’ Merk-Echt. 

In de afgelopen 25 jaar zijn we uitgegroeid van een club pioniers op de zolder van Gimbrère Advocaten aan het Bredase Van Coothplein, tot één van de snelst groeiende merkenbureaus in Nederland. En ja, daar zijn we trots op! 

Trots op ons persoonlijke en laagdrempelige karakter, waarmee we ons écht weten te onderscheiden in de markt. Want Merk-Echt is allesbehalve een stijf en afstandelijk bureau – en dat voel je direct als je binnenstapt. 

Trots op onze dienstverlening, die door klanten steevast gewaardeerd wordt met een dikke 9 en hoger. Hier geen uurtje-factuurtje en moeilijke taal. Maar écht, eerlijk en begrijpelijk advies, waar je mee verder kunt. 

Trots op de digitalisering- en automatiseringsslag die we hebben gemaakt, waardoor we niet alleen razend efficiënt werken, maar ook onze ecologische footprint flink hebben kunnen verkleinen. 

Maar bovenal:

Trots op onze mensen. Onze merkbewakers, die zich iedere dag als één team inzetten voor het bewaken van de originaliteit van de Nederlandse ondernemers. Zodat zij, met een gerust hart, verder kunnen bouwen aan hun merk. Dát is waar we het voor doen. 

Natuurlijk gaan we ons jubileum vieren. Op 21 oktober trappen we ons ‘feestjaar’ af. Met het team, onze klanten en onze samenwerkingspartners waar we altijd op kunnen bouwen. En we zouden Merk-Echt niet zijn, als we niet ook zelf de handen uit de mouwen steken. Daarover later meer!

Gerelateerde blogs

We zijn weer FD-Gazellen! Een interview met Algemeen directeur Patrick Hoefsmit

We zijn weer FD-Gazellen! Een interview met Algemeen directeur Patrick Hoefsmit

Lees meer
Merk-Echt registreert jouw merk in het merkenregister

Merk-Echt jouw merkgemachtigde maken: dit zijn de voordelen

Lees meer
Merk-Echt opent nieuwe vestiging in hartje Amsterdam 1

Merk-Echt opent nieuwe vestiging in hartje Amsterdam

Lees meer